Assist Act
Image default
Mode en Kleding

Bedrijfskleding voor in de zomer

De werknemers van een bedrijf zijn erg belangrijk. Zij leveren het werk en brengen de inkomsten binnen. Het is dus belangrijk dat een bedrijf goede bedrijfskleding aanschaft zodat de werknemers comfortabel en productief kunnen werken. Dit geldt ook voor verschillende weersomstandigheden. Zo zijn er veel beroepen waar veel buiten gewerkt wordt, bijvoorbeeld een bouwvakker. Voor deze verschillende weersomstandigheden is het ook handig om verschillende kleding aan te schaffen. In deze blog wordt gesproken welke kleding u kan aanschaffen voor uw werknemers voor in de zomermaanden.

T-shirts

T-shirts klinken niet erg professioneel, maar er worden toch mooi en nette t-shirts aangeboden. Als u als bedrijf toch nog wat netter en professioneler wilt, dan kan u er ook voor kiezen om een polo aan te schaffen. T-shirts en polo’s zijn makkelijk te bedrukken en zijn comfortabel voor de werknemers in de zomer. Ook zijn t-shirts en polo’s vaak te krijgen in veel soorten, maten, kleuren en merken, dus er is daarbij ook genoeg keuze. Als het echt heel warm is kan u ook nog kiezen om mouwloze t-shirts aan te schaffen. Dit staat helaas niet iedereen, maar kan wel enorm comfortabel zijn.

Broeken

Lange broeken zijn vaak erg warm en niet lekker om te aan te hebben in de warme zomermaanden. Korte broeken daarentegen hebben vaak niet een professioneel keurmerk als het aan bedrijven ligt. Toch worden er tegenwoordig mooie en professionele korte werkbroeken aangeboden. Deze werkbroeken hebben de zakken die nodig zijn voor de werknemer en bieden daarnaast ook wat meer ventilatie en zijn dus lekkerder voor in de zomer.

Petten

Een werknemer moet ook beschermd worden tegen de zon. Tegenwoordig ziet u steeds meer reclames voorbij komen met de oproep om u zelf goed te beschermen tegen de zon. Dit door veel schaduw op te zoeken, en ook zonnebrandcrème op te doen. Ook kunt u ervoor kiezen als werkgeven om petten aan te schaffen voor uw werknemers. Petten kunnen enorm fijn zijn tegen de zon en kunnen ook professioneel zijn. Zo kunt u een pet borduren of laten bedrukken.

Werkschoenen

Werkschoenen voor in de zomer zijn vaak niet haalbaar. De werkschoenen moeten, bijvoorbeeld door stalen neuzen, bescherming bieden. Helaas kunt u als bouwvakker dus niet op uw slippers gaan lopen bijvoorbeeld. Wel kunt u als werkgever twee verschillende soorten schoenen aanschaffen. Zo zijn er hoge werkschoenen en lage werkschoenen. Lage werkschoenen zijn dan weer fijner voor in de zomer. Het biedt niet veel, maar toch wel wat koeling.

Zomerkleding kopen

Als u deze zomerkleding gaat kopen, dan is het erg belangrijk om te luisteren naar de wensen van de werknemers. Sommige werknemers zien bijvoorbeeld petten wel zitten en andere weer niet. Ook is het belangrijk dat de kleding professioneel overkomt. Dus let daar ook op met het bedrukken van de kleding. Om de kosten wat te drukken kunt u het best een groter aantal in één keer kopen. Vaak krijgt u dan een korting of een andere aanbieding.