Assist Act
Image default
Mode en Kleding

Tips voor de juiste ondersteuning tijdens het sporten

 Tips voor de juiste ondersteuning tijdens het sporten

Wanneer je sport, is het belangrijk dat je de juiste outfit draagt. Dit geldt niet alleen voor sporten waar je extreem veel beweegt, maar ook voor sporten waar het misschien ietwat minder is. Vooral voor vrouwen geldt, dat het dragen van een goede sport bh essentieel is voor de juiste ondersteuning van de borsten. We zien namelijk te vaak, dat er tijdens het sporten voor wordt gekozen om een normale bh te dragen. Uiteraard is het vooral in het begin even wennen, maar je zult merken, dat dit op lange termijn zeker z’n vruchten afwerpt. Niet alleen zorgt een sport bh ervoor dat je minder last krijgt van je borsten, maar voorkomt het ook blijvend letsel aan je borstspieren. In dit artikele geven we je enkele tips voor de juiste ondersteuning.

Sport bh

Een sport bh is voor iedere vrouw onmisbaar. Niet alleen staat het een stuk sportiever, ook zal je merken dat het je prestaties ten goede komt. Je kunt je namelijk heel goed voorstellen, dat wanneer je gaat hardlopen en je borsten gaat heen en weer, dit voor jezelf en ook voor je borsten niet prettig is. Door het dragen van een sport bh zorg je er dus voor dat je je borsten strak tegen je lichaam drukt, waardoor ze geen kant op kunnen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je een stuk comfortabeler loopt, maar voorkomt ook dat het borstweefsel beschadigd raakt. Daarnaast kunnen de schokken die je lichaam te verduren krijgt bij iedere stap wat je zet ervoor zorgen dat je rug, nek of schouder klachten krijgt. Met de shock absorber bh, zal je merken dat dit verleden tijd is. Je zult een zelfverzekerder rondlopen en je sportprestaties zullen sterk verbeteren.

De juiste maat

Wanneer je voor het eerst op zoek gaat naar een passende sport bh, dan is goed rekening te houden met een aantal zaken. Ten eerste de keuze of je kiest voor een sport bh met vulling of dat je er één zonder vulling wilt en ten tweede de juiste cupmaat van je sport bh. We zien namelijk vaak, dat er wordt gekozen voor exact dezelfde maat als het normale bh, maar dat is niet helemaal zoals het hoort. Een sport bh is er namelijk voor bedoeld om een stuk strakker te zitten. Door dan dezelfde maat te kiezen, zal dit niet het geval zijn. Als stelregel wordt daarom altijd gehanteerd om de omvangsmaat een maatje kleiner te nemen en de cupmaat vervolgens een maatje groter. Zo weet je bijna zeker dat je sport bh fijn en comfortabel zit.