Assist Act
Image default
Entertainment

Verrassingsfeestje: hoe organiseer je dat?

Op zoek naar een manier om iemand te verrassen met een feestje? Dat kan op veel manieren! Bij deze 9 manieren die je zou kunnen gebruiken!

  1. Voordeurfeestje

Overval de gelukkige met een voordeurfeestje. Ook na Corona gewoon leuk om te doen. En het kan ook nog zonder lawaai. Want zelfs een stille disco is mogelijk! Maar je kunt ook gewoon de buren inlichten dat het staat te gebeuren en zo voorkomen dat ze gaan klagen! Laat ze juist maar lekker meedoen, net zo leuk!

 

  1. Een DJ met saxofonistop de stoep…

Een busje voor de deur en daarmee een DJ met saxofonist op de stoep. Leuk om zo overvallen te worden. En ook op het feest daarna is die DJ met muzikant erg leuk.

 

  1. Stiekem met vrienden de jarige opwachten in zijn huis

Verstopt achter de bank…of gewoon in het donker. Met zijn allen in de tuin gaan zitten kan uiteraard ook als je zijn huis niet weet in te komen!  Nu maar hopen dat hij het ook leuk vindt!

 

  1. Grote tuin bij de gelukkige?

Zet er een DJ met een Volkswagenbusje neer en verzamel alle vrienden. Komt de jarige (bijvoorbeeld) thuis, dan kan het feest beginnen!

 

  1. Ontvoer hem geblinddoekt naar een leuke uitdaging

Een workshop, bungeejumpen of wat dan ook. Let wel goed op dat je iets doet wat de persoon in kwestie leuk vindt!

 

  1. Verrassing

Iemand neemt de hoofdpersoon mee om bijvoorbeeld te winkelen en anderen doen iets voor hem: bijvoorbeeld eindelijk de tuin opknappen. Of denk aan een kamer inrichten, een groot cadeau neerzetten of een familielid laten overkomen die als hij terugkomt opeens in zijn huis staat!

 

  1. Huur een foodtruck

Eneen paar partytenten en zoek een plek waar je het allemaal kwijt kunt. En dan als laatste neem je de jarige mee…de rest is er uiteraard al.

 

  1. Mini-festival

Partytenten, leuke spellen, wat zitzakken, fijne muziek (dus een verjaardagsdj boeken is prima) en je privéfestival is compleet. Uiteraard heb je hier iets meer ruimte voor nodig. Hoewel je met een beetje fantasie ook best een eind komt op een kleinere oppervlakte.

 

  1. Verras de jarige met zijn grote droom

Je verzamelt de vrienden en het geld en overhandig hem de cheque in het groot. Een cheque voor een droomvakantie, voor iets in zijn huis, voor een hobby of misschien kan hij gewoon het geld wel goed gebruiken. Uiteraard feesten jullie daarna nog lekker even door. Tips om te feesten hoeven we je waarschijnlijk niet te geven!

 

 

https://www.djjohnvalk.nl/dj-verjaardag/