Assist Act
Image default
Groothandel

Ontdek de Tempur aanbiedingen van deze specialist

Een nieuw matras is een aankoop die u niet dagelijks doet. Als u aan een nieuw matras toe bent, profiteer dan van de Tempur aanbiedingen van Horsten Slaapcomfort in Waspik, nabij Breda. Hiermee betaalt u nooit te veel voor uw matras. Daar komt bij dat Tempur zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend als het gaat om kwaliteitsmatrassen. Het bijzondere van een Tempur matras is dat deze is gemaakt van traagschuim. Dit materiaal werd toen het net was ontwikkeld alleen gebruikt in de ruimtevaart. Het werd toegepast om astronauten meer comfort te bieden in de krappe ruimtes. Toen bleek dat dit erg goed beviel werd besloten om deze matrassen ook op de markt te brengen voor particulieren.

Comfortabel slapen en uitgerust wakker worden

Iedereen wil natuurlijk na een gezonde en ongestoorde nachtrust heerlijk uitgerust wakker worden. Zo kunt u zonder zorgen aan een nieuwe dag beginnen. Maar als u een matras heeft dat niet lekker ligt dan kan dat nog wel eens tegenvallen. Rugklachten, spierpijn en vermoeidheid zijn klachten waar u dan mee te maken kunt krijgen. Als uw matras aan vervanging toe is dan kunt u profiteren van de goede Tempur aanbiedingen bij Horsten Slaapcomfort in Waspik. De showroom vindt u onder de rook van Breda. Behalve matrassen vindt u hier ook complete bedden, kussens en bedbodems van Tempur.

Betaal niet teveel als u op zoek bent naar een nieuw matras

Natuurlijk heeft kwaliteit zijn prijs. Maar het is zeker niet nodig om teveel te betalen voor een goed matras. Kijk daarom online of u goede Tempur aanbiedingen ziet, zoals ze die bij Horsten Slaapcomfort aanbieden. Dat kan u flink schelen in de aanschafprijs. Als u van een aanbieding gebruikmaakt kunt u zichzelf verwennen met een dergelijk matras dat ervoor zorgt dat uw nachtrust niet meer wordt verstoord vanwege een gebrek aan comfort. Tempur matrassen zijn leverbaar in diverse maten, dus ook voor uw bed is er zo’n heerlijk comfortabel matras!