Assist Act
Image default
Banen en opleidingen

Automation Engineer

Ben jij klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan als automatiseringsingenieur op internationale schaal? Blijf lezen! We zijn momenteel op zoek naar een automatiseringsingenieur voor klanten in de regio Antwerpen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als automatiseringsingenieur ben je dagelijks verantwoordelijk voor de procesbesturingssystemen van verschillende klanten in binnen- en buitenland. Je houdt je voornamelijk bezig met PLC-programmering op basis van de volgende installaties Siemens en Rockwell. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de installatie en inbedrijfstelling op locatie voor klanten in binnen- en buitenland.

Jouw profiel

Ben je een industrieel ingenieur gespecialiseerd in elektromechanica of automatisering, en heb je al enige voorbereidende werkervaring? Heb je een goede kennis van het Nederlands en Engels en ben je klaar om op basis van je werk meerdere keren naar het buitenland te gaan? Heb jij een rijbewijs B en heb je een sterke interesse in procesbeheersingssystemen, continu verbeteren en hou je van teamwork? Dan ben jij wellicht de automatiseringsingenieur die wij zoeken!

Ons aanbod

Als automatiseringsingenieur vind je een dynamische en open werkomgeving met een prettige collega. Daarnaast ontvang je een aanzienlijk salaris, aangevuld met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden en onregelmatige vaste contracten. Ten slotte krijgt u de mogelijkheid om uw persoonlijkheid en professionaliteit te verbeteren door middel van interne training en opleiding.

https://www.vindazo.be/keywords/engineer-elektrotechnische-installaties.html