Assist Act
Image default
Dienstverlening

De basisverzekering van Salland

Bent u op zoek naar een basisverzekering die betaalbaar is, en ook voldoende zorgverleners gecontracteerd heeft? Dan bent u bij Salland Zorgverzekeringen aan het juiste adres. Salland is een regionale zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel. Dit betekent niet dat u ook alleen daar terecht kunt bij zorgverleners. Integendeel: Salland heeft afspraken met 100% van de huisartsen en ziekenhuizen in Nederland. En ook alle andere zorgverleners zijn ruim gecontracteerd.

Regionale betrokkenheid

Waarmee Salland echt het verschil maakt, is haar betrokkenheid in lokale projecten en initiatieven. Een voorbeeld daarvan is het project ‘Meer tijd voor de patiënt’. Salland maakt het mogelijk dat huisartsen in Deventer en omgeving meer tijd nemen om achter het probleem te komen bij patiënten die niet genoeg hebben aan de reguliere tijd van een bezoek. Meer over dit project en andere initiatieven leest u op de website van de zorgverzekeraar.

Korting op uw premie

Een betrokken zorgverzekeraar is natuurlijk hartstikke goed, maar de verzekering zelf moet ook aantrekkelijk zijn. Veel mensen kijken naar de vergoedingen, contractering van zorgverleners en ook naar de prijs. Iedereen betaalt bij Salland hetzelfde voor de basisverzekering, daarin zit geen verschil. U kunt wel korting krijgen op uw aanvullende en tandartsverzekering als u zich aansluit bij een collectiviteit zorgverzekering. Dit kunt u doen via uw werk of via een sportclub die meedoet aan de Salland Clubactie.

https://www.salland.nl/