Assist Act
Image default
Banen en opleidingen

Maak Nederland veiliger met Kompas Veiligheidsgroep

Kompas Veiligheidsgroep is hét opleidingsinstituut dat zich toelegt op het verstrekken van hoogwaardige BHV-cursussen, EHBO- en VCA-trainingen, veiligheidsadvies en de verkoop van kwalitatieve veiligheidsproducten. Onze passie voor veiligheid en leeroplossingen stelt ons in staat om een wezenlijk verschil te maken in de veiligheid van Nederland.

Kwaliteit en Actualiteit: Onze Prioriteit

Als BHV-opleider hechten wij enorm veel waarde aan kwaliteit en actualiteit. Daarom ontwikkelen wij onze cursussen intern, zodat we altijd kunnen garanderen dat ze actueel zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Dit stelt onze cursisten in staat om optimaal voorbereid te zijn op noodsituaties en hen in staat te stellen snel en adequaat te handelen.

BHV, EHBO en VCA Cursussen

Bij Kompas Veiligheidsgroep bieden we een uitgebreid scala aan cursussen. Onze basis BHV cursus duurt één dag, terwijl de herhalingscursus in slechts een halve dag kan worden afgerond. Dit zorgt voor een efficiënte manier voor cursisten om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Daarnaast bieden we ook EHBO-cursussen aan, waar cursisten leren hoe ze eerste hulp kunnen verlenen bij verschillende medische noodsituaties. Onze VCA-cursus leert cursisten veilig werken en risico’s herkennen.

Veiligheidsadvies op Maat

Naast onze opleidingen bieden we ook deskundig veiligheidsadvies aan. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen kunnen bedrijven helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risico-inventarisaties. Zo kunnen bedrijven een veilige werkomgeving creëren en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Veiligheidsproducten: Compleet Assortiment

In onze webshop bieden we een breed scala aan hoogwaardige veiligheidsproducten. Van EHBO-koffers en brandblussers tot AED’s en verbandmiddelen, we hebben alles wat nodig is om een totaalpakket aan veiligheid te bieden aan onze klanten.