Assist Act
Image default
Bedrijven

Waarom pennen laten bedrukken voor uw bedrijf?

Als u een nieuw bedrijf begint of u wil uw bedrijf promoten dan zijn er veel zaken waar u aan kunt denken. Denk bijvoorbeeld aan een marketingcampagne via social media opzetten. Toch kan marketing en promotie ook op andere manieren, zoals het geven van relatiegeschenken maar ook de algemene uitstraling van een bedrijf is belangrijk. U wilt als bedrijf betrouwbaar over komen en laten blijken dat u ook professioneel bent. Het bedrukken van producten zoals een pen kunnen invloed hebben op de algemene uitstraling.

Waarom bedrukken

Met bedrukken van producten kunt u duidelijk laten zien wie u bent als bedrijf wat u misschien doet en kan u uitstralen dat het bedrijf professioneel is. Het drukken van een logo of merknaam kan op veel plekken. Pas bij het bedrukken wel op dat u niet alles gaat bedrukken wat iemand misschien gaat gebruiken. Een teveel kan ook weer zorgen dat alles een en al reclame is en dat wilt u niet voor de uitstraling van uw bedrijf. Producten die kunt bedrukken zijn bijvoorbeeld: papier, pennen, deuren, kaarten en kledingstukken. Verder in dit artikel wordt gekeken waarom pennen laten bedrukken van waarde kan zijn voor uw bedrijf.

Pennen bedrukken

Er zijn verschillende opties bij het bedrukken van pennen. U kunt ervoor kiezen om uw logo op de pen te zetten maar ook is mogelijk om uw merknaam te plaatsen of misschien de initialen van de persoon waar die voor is. Er zijn veel verschillende opties voor het bedrukken van uw pen. Verder kunt u ook vaak kiezen uit welke kleur u wil dat het bedrukt wordt. Een tip is om dit goed leesbaar te maken en niet al te opvallend met allemaal kleuren. Netjes is om de kleuren van uw bedrijf misschien te gebruiken bij het ontwerp van de pen. Verder zijn er ook nog verschillende merken zoals Parker Jotter pennen waar u een keuze uit moet maken. Als u dit wil gaan doen is het goed om te kijk bij de volgende kop waar u allemaal aan moet denken bij de aanschaf van de pennen. Pennen bedrukken kan vaak in grote aantallen en is goedkoper dan andere marketingcampagnes.

Pennen aanschaffen

De pennen laten bedrukken kan door veel bedrijven worden gedaan. Als u professioneel wil laten drukken en niet wil gebruiken voor het weggeven dan zijn er ook partijen die dit aanbieden. De prijs van deze pennen is natuurlijk wel hoger maar de kwaliteit natuurlijk ook. Verder is het misschien voor u voordelig om een grote hoeveelheid in te kopen want vaak krijgt u een korting bij een bepaald aantal pennen. Pennen laten drukken en kopen kan op parkerjotter.nl. Er zijn ook andere zaken waar u uit moet kiezen bij het aanschaffen van een pen. Denk aan de kleur van de pen zelf, de soort pen, en de kleur van de inkt van de pen. De kleur van de pen is vaak de keuze uit zwart of blauw, omdat dit vaak de meest professionele kleuren zijn.