Assist Act
Image default
Mode en Kleding

Vind je droomjurk bij deze bruidswinkel in Rotterdam

In het trendy centrum van Rotterdam vind je Opaack Galerie, de grootste bruidswinkel van de stad. Naast bruidsjurken, kun je hier ook terecht voor een prachtige collectie gala- en avondjurken. De stylisten van de winkel hebben twintig jaar ervaring in de modebranche en adviseren je dan ook graag over een passende jurk. Lees verder en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen!

Een jurk voor iedere gelegenheid en ieder budget vind je bij deze winkel

Of je nu bruidsmode zoekt voor je bruiloft of een luxe outfit aan wilt schaffen voor een gala of andere bijzondere of belangrijke gelegenheid; met een collectie van meer dan honderden modellen slaag je gegarandeerd bij Opaack Galerie. Bovendien wordt het aanbod van deze bruidswinkel in Rotterdam elke maand aangevuld met nieuwe bruids-, gala- en avondjurken. Daarnaast profiteer je van het volgende:

  • Je kunt een privéafspraak boeken om je bruidsjurk met je familie en vrienden te komen passen. Zo begint het feest al met het uitkiezen van je jurk;
  • Je laat je jurk direct op maat afspelden en vermaken in de Rotterdamse Modefabriek, die in hetzelfde pand gevestigd is als deze winkel;
  • De jurken zijn ontzettend toegankelijk, betaalbaar en beschikbaar in verschillende kleuren, maten en stijlen;
  • Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor de deur van het pand.

Bekijk een deel van de collectie online

Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor je ideale jurk? Bekijk dan een deel van de schitterende collectie van deze bruidswinkel in Rotterdam op hun website. Voor de gehele collectie ben je altijd welkom om langs te gaan in de winkel. Ook voor de bruidsmeisjes en moeder van de bruid heeft Opaack Galerie een collectie beschikbaar. Een privéafspraak is mogelijk op dinsdag- en donderdagvond en boek je door contact op te nemen met de stylisten via de contactgegevens op de website.

https://opaack.nl/