Assist Act
Image default
Bedrijven

Kartonnage fabriek nu ook in jouw omgeving

Wil je op een andere manier reclame maken voor je restaurant of café? Denk dan eens het kartonnage. Op kartonnage kun je een logo of afbeelding drukken. Daarnaast kun ook een tekst of website vermelden. Een voorbeeld van kartonnage is een bestekzakje, iets wat niet alleen in restaurants wordt gebruikt maar kan ook worden gebruikt bij catering of bij evenementen. Kartonnage fabriek inschakelen is een mooie en gemakkelijke manier om zonder enorme hoge kosten naamsbekendheid en herkenning van jouw bedrijf vergroten. 

Waarom een kartonnage fabriek inschakelen?

Het eerste voordeel van kartonnage fabriek inschakelen is dat het een goedkope manier is van adverteren. Het is een lage investering, maar biedt veel mogelijkheden. Daarnaast wordt er ook goed naar je reclame-uiting gekeken. Door kartonnage kan je een standaardvarian wat niet verstelt over je bedrijf te veranderen in een gepersonaliseerd item waarmee je je bedrijf onderscheid. Kies er dus voor om uitingen te bedrukken met een boodschap, logo of met een afbeelding. Hierdoor kun je reclame maken voor jouw bedrijf en ziet een uiting er onderscheidend en vrolijk uit. Ook kun je vaak nog een tekst toevoegen of slogan en lezen de mensen wat er staat. Kartonnage biedt dus vele mogelijkheden om je als bedrijf te profileren en te onderscheiden.

Hoe kun je ze bestellen?

Wil je een uitingen met bedrukking bestellen? Dat kan goed bij ons. Je kunt beginnen met een kleine oplage kartonnage maar kan ook gelijk groots aanpakken. Via de website kun je bij ons zelf een ontwerp aanleveren en verzinnen. Dat kan gemakkelijk in de online ontwerptool. Deze eenvoudige tool stelt je in staat om zelf het ontwerp samen te stellen. Zo weet je ook gelijk hoe groot het  eruit komen te zien. Gebruik voor het ontwerp je  eigen huisstijl of logo zodat het herkenbaar blijft. Daarna kun je het bestellen en reclame gaan maken, zo kun je kartonnage succesvol inzetten.