Assist Act
Image default
Sport

Hét sportcentrum van Dordrecht

Als jij op zoek bent naar een sportcentrum in Dordrecht waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat, is Imbellem dé sportschool voor jou. Bij deze sportschool kun je niet alleen leren hoe je kracht en conditie opbouwt, deze professionals in fitness zorgen er ook voor dat je pijnvrij kunt leven. Aan de hand van begeleiding van een personal trainer leer jij hier hoe je de kans op blessures kunt minimaliseren. Je sport bij dit sportcentrum in Dordrecht samen met anderen en geniet van een gezellige sfeer, maar werkt altijd op jouw eigen niveau. Ontdek bij dit fitnesscentrum hoe leuk sporten kan zijn!

Ontvang trainingen die worden afgestemd op jouw doelen en vaardigheden

De personal trainer van Imbellem die jou begeleidt, steekt jullie sessies in op functional fitness. Dit houdt in dat je traint op kracht, conditie en diverse vaardigheden. Jouw trainer doet eerst de oefeningen uit jouw training voor, vervolgens probeer jij het zelf. Je wordt dan door jouw personal trainer gecontroleerd op een juiste houding en uitvoering zodat je de oefeningen steeds beter onder de knie krijgt. De lessen die je krijgt bij dit sportcentrum in Dordrecht worden helemaal op jouw behoeftes en vaardigheden afgestemd. Je werkt hier aan jouw eigen doelen op een manier die bij jou past. Naast hulp bij herstel en beweging, kun je ook begeleiding aanvragen op het gebied lifestyle. Een gezond leefpatroon draagt namelijk bij aan een goed herstel van een blessure of een burn-out.

Stel al je vragen aan deze fitness professionals

Heb je vragen over welke trainingen van sportcentrum Imbellem in Dordrecht bij jou passen? Stel dan jouw vragen aan een personal trainer van dit sportcentrum in Dordrecht en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Alle coaches zijn opgeleid om jou te helpen met al jouw vragen over sport, voeding of lifestyle. Dit alles komt terug in persoonlijke lessen én groepslessen voor een gevarieerd aanbod. Schrijf je vandaag nog in voor een proeftraining en ontdek hoe jij je beter in je vel kunt voelen door regelmatig te bewegen.