Assist Act
Image default
Groothandel

Ervaar het gemak en de schoonheid van houten vloeren in Nijmegen en Limburg

Droomt u van schitterende houten vloeren om uw woning in Limburg of Nijmegen mee te verfraaien? De experts van Biggelaar Parket uit Veghel laten deze graag uitkomen. Dit familiebedrijf heeft meer dan 60 jaar ervaring in het produceren, plaatsen en afwerken van prachtige parket- en plankenvloeren. Ze voeren hun werkzaamheden steeds met veel precisie en oog voor detail uit, waardoor hun klanten iedere keer opnieuw kunnen genieten van een adembenemend resultaat.

Til elke kamer naar een hoger niveau met de houten vloeren van deze professional

In de loop der jaren mochten ze al honderden gezinnen uit Nijmegen, Limburg en omgeving verblijden met kwalitatieve houten vloeren. Misschien bent u wel de volgende? Het grote voordeel aan hout is dat het materiaal past bij iedere stijl. Een houten vloer komt zowel tot zijn recht in een klassieke, moderne, industriële als romantische setting. Afhankelijk voor welke kleur en afwerking u kiest, wordt er een heel andere sfeer gecreëerd. Ook het patroon van de vloer doet heel wat voor het zicht. Zo vergroot een ruimte wanneer deze wordt voorzien van latten in de lengte. Een visgraatpatroon oogt dan weer heel chic. Waar u ook voor kiest, bij deze firma bent u verzekerd van een fantastisch eindresultaat.

Reken op hun expertise voor het onderhoud en de renovatie van uw vloeren

Hout staat bekend om zijn robuuste en duurzame karakter. Met de juiste zorg gaan uw houten vloeren een leven lang mee. Vraag de experts van Biggelaar Parket om advies. Zij geven u beslist enkele tips mee om uw vloer schoon te maken en te onderhouden. Hebben de houten vloeren van uw woning in Nijmegen of Limburg te kampen met waterschade, brandschade of gebruikssporen? Dan kunt u een beroep doen op de renovatiedienst van het bedrijf. Ze schuren de bovenste laag van het hout en voorzien deze van een nieuwe toplaag, waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet. Op die manier hoeft u ook niet de volledige vloer te verwijderen. Enkel het beschadigde stuk wordt behandeld en gerepareerd, wat u naast tijd ook heel wat geld bespaart.