Assist Act
Image default
Groothandel

Glazen deuren

Glazen deuren voor in de douche voor een ruimtelijk en licht effect
Of je nu een grote badkamer hebt of een kleine badkamer hebt, in beide gevallen zijn glazen deuren voor in de douche een erg verstandige keuze. Je hebt de keuze uit glazen douchedeuren als je en praktische ruimte onder handen wilt nemen of een luxe douchewand als je een royale inloopdouche wilt laten maken. In de meeste gevallen is het glas gehard en met een speciale nano-coating weet je ook nog eens zeker dat het glas perfect geschikt is voor een vochtige omgeving.

Binnendeuren van glas zonder kozijnen voor een minimalistische en strakke uitstraling
Heb je er al eens over nagedacht om glazen binnendeuren in het interieur te plaatsen? Niet alleen zorgt het voor een optisch grotere ruimte, in veel gevallen heb je ook geen kozijn nodig. Met het juiste deurbeslag bevestig je de deur in jouw muuropening, wat voor een onwijs strakke en minimalistische sfeer zorgt. Je kunt eenvoudig meerdere ruimtes scheiden, maar geniet wel van een ruimtelijk interieur. Je geniet van meer lichtinval en op het gebied van design zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Met een breed scala een diverse lengtematen en breedtematen is er ook voor jouw interieur een passende oplossing.

Schuifdeuren van glas geven een stijlvol accent aan jouw woning
Steeds vaker zie je schuifdeuren van glas terugkomen in het interieur. En dat is natuurlijk helemaal niet zo vreemd. Deze glazen deuren staan bekend om tal van voordelen. Net zoals de binnendeuren geven ook de schuifdeuren van glas een strakke en minimalistische sfeer. Je geniet van veel licht en door een breed aanbod aan diverse soorten deurbeslag kun je de deur perfect op laten gaan in het interieur? Kies je voor een trendy en zwart deurbeslag of een neutrale rvs gekleurde variant? De keuze op het gebied van glazen deuren is volledig aan jou! Of je nu je woonkamer onder handen wilt pakken, de speelkamer voor de kinderen of de deur van de badkamer naar de slaapkamer, een deur van glas komt in alle gevallen goed van pas.

Bestel je glasplaten voor glazen deuren eenvoudig op www.glaskoning.nl