Assist Act
Image default
Dienstverlening

Unieke naamborden online te koop bij Naambordkopen.nl

Bent u creatief aangelegd? Houdt u van exclusiviteit? En gaat u altijd voor topkwaliteit? Het kopen van een nieuwe naamplaat bij Naambordkopen.nl kunnen we u van harte aanbevelen! Het zijn namelijk gaan standaard naambordjes die deze webwinkel in de aanbieding heeft. Het gaat om hoogwaardige ontwerpen waar u uw eigen stempel op kunt drukken. De vorm, de afmetingen, het lettertype, de kleur van het bord, de tint van de letters en de uitlijning: u mag het allemaal zelf bepalen.

Een voorbeeld van zo’n eersteklas artikel is het messing naambord. Eerst wat info over het materiaal messing. De legering van koper en zink is makkelijk te bewerken. De kleur – een goudachtige gloed – is aantrekkelijk. Messing is onderhoudsvrij, bacterie-werend en het roest niet. Ook niet onbelangrijk: dit materiaal is goed te recyclen. Circa 90% van messing producten wordt opnieuw gebruikt. U kent messing waarschijnlijk van sieraden, lampvoeten / -standaards, moeren, bouten, kranen, buizen en deurknoppen. De messing naamplaten die Naambordkopen.nl in de collectie heeft, zijn onderverdeeld in:

–        gegoten messing plaatjes;
–        vlakke messing borden.

Beide worden op ambachtelijke wijze gemaakt. Echt handwerk dat unieke naamborden oplevert. Na het gietproces worden uw naam en huisnummer in de plaat gegraveerd en afgewerkt met zwarte lak. Ter afsluiting krijgt het gehele bord een beschermingslaklaag. De glanzende, gegoten ontwerpen zijn leverbaar in verschillende vormen. Vlakke messing naamplaatjes zijn mat en rechthoekig. Naambordkopen.nl verkoopt ze in verschillende maten. 

Professioneel naambord voor bij uw bedrijf

Zoekt u een professioneel bedrijfsnaambord? Naambordkopen.nl heeft prachtexemplaren in het assortiment. De ijzeren borden zijn verzinkt en hebben een duurzame poedercoating. Ze hebben een nostalgische uitstraling. Die is te danken aan het ontwerp (een sierlijk hangend bord) en de kleur (zwart of boerengroen). Het zijn grote bedrijfsplaten, dus het is zeker mogelijk om bijvoorbeeld uw telefoonnummer of logo toe te voegen. Wilt u een uithangbord in de kleur van uw huisstijl? Als u contact opneemt met het Naambordkopen.nl-team wordt in overleg gekozen voor de juiste tint uit het RAL-kleursysteem.

 

https://naambordkopen.nl/