Assist Act
Image default
Dienstverlening

Een huis leeghalen na overlijden? Alle Rommel Opgeruimd doet dit snel en vakkundig!

Aan de Hyacintenlaan 8 in Hillegom zit Alle Rommel Opgeruimd. Dit familiebedrijf heeft zich toegelegd op het ontruimen van woningen. Het werkgebied omvat Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en zelfs Gelderland. Het team gebruikt witte vrachtwagens en witte, dichte containers om zo discreet mogelijk te zijn; geen reclame, geen zichtbaarheid van de inboedel. Spullen die u niet wilt bewaren, worden naar instanties als het Leger des Heils en tweehandswinkels gebracht. Gordijnen, vloerbedekking en andere zaken die niet herbruikbaar zijn, gaan naar de Milieustraat in de buurt. Naast een huis leeghalen na overlijden, verzorgt Alle Rommel Opgeruimd ook bijkomende werkzaamheden. Om u daarvan een indruk te geven een kleine opsomming:

-archiefvernietiging;

-tuin opknappen;

-overplaatsing naar een verzorgingstehuis;

-expatservice.

We lichten het laatste toe. Stel u gaat voor een aantal jaar naar het buitenland i.v.m. uw werk. Het tijdstip van de definitieve bevestiging en het moment waarop u moet vertrekken, kunnen heel dicht bij elkaar liggen. Om te voorkomen dat u in tijdnood komt en gestrest raakt, kunt u Alle Rommel Opgeruimd inschakelen. Het appartement / de woning wordt helemaal leeggehaald en schoongemaakt. Kleine gaatjes en scheurtjes worden opgevuld. De huisbaas zal 100% tevreden zijn!

Voordelen van Alle Rommel Opgeruimd

We zetten de voordelen van een huisontruiming door Alle Rommel Opgeruimd op een rij. Allereerst bieden ze een totaalpakket waarbij letterlijk alle rommel wordt opgeruimd en het huis bezemschoon wordt achtergelaten. Het enige dat van u verwacht wordt, is dat u zaken waaraan u belang hecht uit de woning meeneemt. In goede staat verkerend meubilair, witgoed en apparatuur krijgt een tweede leven. Er wordt netjes en onopvallend gewerkt. Omwonenden en voorbijgangers zullen nauwelijks in de gaten hebben dat het huis opgeruimd wordt. U krijgt vooraf een overzichtelijke prijsopgaaf waar in principe nooit van afgeweken wordt. In vergelijking met collega-bedrijven, is Alle Rommel Opgeruimd goed betaalbaar.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/