Assist Act
Image default
Dienstverlening

Website bovenaan met SEO bedrijf

Als potentiële klanten op zoek zijn naar de diensten of producten die jij levert, dan wil je dat jouw website tevoorschijn komt in Google. Om dat te bereiken moet je website aan een aantal eisen voldoen. Google wordt hierin steeds strenger, waardoor het steeds lastiger wordt om aan deze eisen te voldoen. Gelukkig hoef je niet zelf je website te optimaliseren voor zoekmachines, maar kun je dit gewoon overlaten aan een SEO bedrijf. Als je zeker wilt weten dat het goed gebeurt, dan kun je rekenen op Proseo. Onze SEO specialisten zijn zeer ervaren in zowel SEO als SEA en zorgen ervoor dat jouw website gevonden wordt door je doelgroep.

Eerste stap: zoekwoorden analyse

Welke zoekwoorden of zinnen gebruiken mensen wanneer ze jouw diensten of producten zoeken? Dit is een belangrijke vraag om je website te kunnen optimaliseren. Hier kunnen we een antwoord op vinden door middel van een zoekwoorden analyse. We zien dan ook welke zoekwoorden ervoor zorgen dat potentiële klanten bij de concurrent terecht komen. De juiste zoekwoorden verwerken we vervolgens in de teksten op je website, maar ook in andere content die naar jouw website verwijst, zoals artikelen of blogs.

Manieren van optimaliseren

Zoekwoorden zijn een belangrijke factor voor optimalisatie van je website, maar we gebruiken ook andere manieren. Zo is linkbuilding erg effectief om ervoor te zorgen dat Google jouw website ziet als relevant en betrouwbaar. Bovenstaande manieren zijn kosteloos en hebben effect op de lange termijn, maar het duurt even voordat je er profijt van hebt. Voor een direct effect maken we gebruik van advertenties. Hiervoor moet je betalen en als je stopt met adverteren is het effect ook weg, maar je hebt wel direct meer bezoekers op je website zodra de advertenties geplaatst zijn. Wil je dat jouw website op de eerste pagina van de zoekresultaten terecht komt? Neem dan vandaag nog contact op met Proseo.

https://www.proseo.nl/