Assist Act
Image default
Woning en Tuin

Veel afwerkmateriaal nodig? Egaline Online heeft een ruime voorraad

Ga je een nieuwe vloer leggen? Voordat je hieraan begint is het slim om na te gaan of er geen oneffenheden zitten in je ondervloer. Als dit het geval is kun je je ondervloer het beste egaliseren met egaline. Door het aanbrengen van een egalisatiemortel krijg je een strakke egale vloer. Ook gaat het leggen van de vloer veel makkelijker en zorgt dit voor een mooi eindresultaat. Op de website van Egaline.online kun je diverse soorten egaline kopen van topkwaliteit. Deze zijn geschikt voor doe-het-zelvers en professionals. Je hebt de keuze uit de merken: Atlas, Excel, Kiesel en Quartzline. Bestel deze egalisatiemortels via de website Egaline.online tegen een aantrekkelijke prijs.

Betegelen

Voor het betegelen van je badkamer, keuken of toilet heb je een flexibele tegellijm nodig. Op Egaline.online vind je diverse soorten tegellijm van de merken Atlas en Kiesel. Je kunt er tegellijm vinden voor binnenshuis en/of buitenshuis. Het voordeel van tegellijm is dat deze zich goed verspreid over de ondergrond. Alvorens je begint met de lijm aan te brengen is het raadzaam om de ondergrond stof- en vetvrij te maken. Ook is het handig om een voorstrijkmiddel te gebruiken. Dit voorkomt dat je tegellijm snel uitdroogt. Waardoor je meer tijd hebt om te betegelen. De tegellijm kan je goed aanbrengen met behulp van een kwast of verfroller.

Bereken hoeveel egaline je nodig hebt

Op de homepage van Egaline.online heb je een optie om te laten berekenen hoeveel egaline je nodig hebt voor jouw klus. Hiervoor dien je aan te geven op welke ondergrond je wilt gaan egaliseren. Vervolgens geef je de gewenste dikte van de vloer op. Daarna voer je de oppervlakte in vierkantemeters in. Vervolgens krijg je een overzicht van egaline soorten die geschikt zijn voor jouw klus. Afwerkmaterialen die voor 12.00 uur zijn besteld, worden vandaag al verzonden. Wil je een grote bestelling plaatsen? Geen probleem. Door een voorraad van 25.000 kg kunnen we grote bestellingen snel leveren.

https://egaline.online/