Assist Act
Image default
Vervoer en transport

Verschillende aanhanger modellen te huur bij JobCar

Bij JobCar kunt u het hele jaar door een aanhangwagen huren inclusief toebehoren. Open aanhangwagens, dichte aanhangers, autoambulances, kippers en bagageaanhangers. Dit zijn de verschillende modellen aanhangwagen die JobCar in de aanbieding heeft. Deze Brabantse firma heeft veel klanten in de eigen provincie, Zeeland en Limburg. Mensen uit het noorden, oosten en westen van ons land weten de professionele verhuurder ook te vinden. De JobCar-aanhangers kunnen van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur opgehaald en teruggebracht worden. Zondag is JobCar tussen 08.00 en 22.00 uur open voor afgifte van gehuurde aanhangwagens.

Uitstekende aanhangers en benodigdheden

Alle aanhangers zijn in uitstekende conditie; ze worden goed onderhouden. Na verhuur wordt iedere aanhangwagen schoongemaakt en gecontroleerd. Divers toebehoren levert JobCar erbij zodat de rit met de aanhanger zo veilig mogelijk verloopt en de lading goed op z’n plek blijft. We noemen steekwagens, spanbanden, verhuisdekens, fijnmazige en grofmazige netten.

Open aanhangers

Open aanhangers zijn met name bedoeld voor het vervoeren van grofvuil, oude meubels en andere grote spullen. Bij JobCar kunt u kiezen uit drie soorten open aanhangwagens:

– de enkel as, geremde, open bakwagen met een laadvermogen van 400 kilogram en een toegestane maximale massa van 750 kilogram;

– de dubbel as, ongeremde, open bakwagen tandem met een laadvermogen van 700 kilogram en een toegestane maximale massa van 1100 kilogram;

– de dubbel as kiepwagen met een elektrisch aangedreven kiepfunctie, een laadvermogen van 1385 kilogram en een toegestane maximale massa van 2000 kilogram.

Autoambulance

De autoambulance, de naam zegt het al, is ontworpen om auto’s van A naar B te brengen. In veel gevallen gaat het om classics / oldies en kapotte auto’s, maar soms ook om spiksplinternieuwe wagens. Een andere naam voor autoambulance is autotrailer. Het JobCar-team verhuurt de volgende twee:

– het bakwagen model met een beschermingsbuis rondom;

– het open plateauwagen model.

Het laadvermogen en de toegestane maximale massa van de bakwagen zijn 1540 kilogram en 2000 kilogram. De plateauwagen heeft een laadvermogen van 2464 kilogram en een toegestane maximale massa van 3000 kilogram. De afmetingen zijn respectievelijk 400 bij 182 cm (bakmodel) en 405 bij 200 cm (plateaumodel).

https://www.jobcar.nl/