Assist Act
Image default
Auto's en Motoren

Theorieles en examen bij het CBR op 1 dag met 123-theorie

Woon jij in de buurt van Amsterdam of in deze mooie stad zelf en kan je wel wat hulp gebruiken om de auto theorie aan te leren, zodat je straks hopelijk in 1x kan slagen voor het auto theorie examen? Doe dan mee met onze theoriecursus Amsterdam en slaag zeker weten in 1 keer!

Wie zijn wij? Wij zijn 123-theorie en wij helpen jou heel graag met het aanleren van de niet altijd makkelijke auto theorie. En dat doen we in 1 dag. Sterker nog, we hebben zelfs maar een halve dag nodig om jou alle lesstof aan te leren. De theorie aanleren doen we in de ochtend. Dezelfde dag in de middag kan jij je examen al maken bij het CBR!

Onze leermethode is voor iedereen te volgen

Wij bieden een leermethode aan waarbij iedereen, ja echt iedereen, succesvol de les kan volgen. Wellicht heb je moeite met lezen vanwege dyslexie, vind je het moeilijk om je goed te concentreren door ADHD of zie je gigantisch op tegen het examen vanwege faalangst. Daar hebben wij geen enkel probleem mee, wij helpen je erdoorheen en zorgen dat ook jij gewoon zonder problemen kan slagen.

Alle docenten die bij ons les geven zijn zeer ervaren, professioneel en erg relaxed. Door hun duidelijke uitleg en hun rustige manier van lesgeven zal je de theorie goed begrijpen en daardoor makkelijker onthouden. Onze docenten hebben voor de moeilijk te onthouden lesstof handige ezelsbruggetjes voor je. Ook tips en trucs waar je echt iets aan hebt ontbreken niet. Ze weten precies hoe jij alle vragen het beste in je hoofd krijgt. Je zal dus zeer veel profijt hebben van onze cursus.

Slaag ook binnen 1 dag met onze hulp

Binnen 1 dag theorie aanleren en dezelfde dag examen maken is zeer doeltreffend. Wanneer het tijd is voor het examen zit de lesstof namelijk nog zeer vers in je geheugen. Wij hebben je immers vlak daarvoor alle theorie aangeleerd. De lesstof is dus nog niet weggezakt, wat wel het geval is wanneer je in delen en meerdere dagen de theorie aanleert. Bijna iedereen die onze cursus volgt slaagt dan ook in 1 keer! Ben jij de volgende?

https://www.123-theorie.nl/