Assist Act
Image default
Dienstverlening

De liefde vinden in Amsterdam? Ga speeddaten!

Wil jij eens een keer gaan speeddaten in Amsterdam? Dit kan met Search4Love. Wij organiseren regelmatig leuke speeddate avonden die altijd soepel verlopen en erg gezellig zijn. Vaak kom je andere singles niet zomaar en op een makkelijke manier tegen. Wanneer je deelneemt aan onze speeddate avonden is dit verleden tijd. Speeddaten is namelijk een fantastische manier om leuke singles te ontmoeten.

Onze speeddate avonden zijn altijd lekker relaxed en worden gehouden op een leuke locatie. Wat dacht je van daten met meerdere singles in een gezellig restaurant, een leuke bar of een hip tentje? Vind je het lastig om zelf op mensen af te stappen en een praatje te maken? Dat is met speeddaten niet meer nodig! Onze speeddate avonden zijn lekker laagdrempelig, je bent nergens toe verplicht. Tijdens onze speeddating avonden leer je tot 15 andere singles kennen die allemaal voor hetzelfde komen: nieuwe mensen ontmoeten die allemaal op zoek zijn naar liefde. Wie weet maak jij kennis met iemand waarmee het zo goed klikt dat je de rest van jullie leven van elkaar wilt genieten.

Onze host of hostess staat voor je klaar

Bij binnenkomst krijg je een drankje van ons aangeboden om je welkom te heten. Tijdens de dates, die elk 4 minuten duren, staan er lekkere hapjes op tafel. Kan je wel wat hulp gebruiken tijdens je date? De host of hostess helpt je graag en zorgt ervoor dat jullie gesprek weer soepel verloopt. Op je speeddate kaart die je van ons hebt gekregen vul je na iedere date in of je hem of haar nog eens zou willen ontmoeten. Aan het einde van de avond krijg je van ons je matches te horen, uiteraard in alle discretie.

Makkelijk daten door het hele land

Wil jij graag eens op speeddate maar woon je niet in de buurt van Amsterdam? Niet getreurd! Om speeddaten voor iedereen mogelijk te maken organiseren wij deze avonden op diverse locaties. Zo kan je onder andere speeddaten in Rotterdam, Arnhem, Deventer, Eindhoven, Utrecht en nog vele andere plekken.

 https://www.search4love.nl/