Assist Act
Image default
Auto's en Motoren

Een Land Rover occasion kopen

Met een Land Rover occasion koop je echt wat bijzonders en schaf je een auto aan van het op een na oudste merk dat terreinwagens produceert. Alleen het merk Willys Jeep was nog eerder. Ondanks dat is de Land Rover allesbehalve een oude opa geworden, maar ziet die er nog steeds piepjong uit. Dat een Land Rover occasion gewild is, is dan ook niet zo verwonderlijk.

Politie en leger maakten gebruik van de terreinwagen

De Land Rover is al lang niet meer alleen een terreinwagen, hoewel die als zodanig aanvankelijk wel door politie en leger gebruikt werden. De Land Rover was de afgelopen jaren nogal eens in andere handen, onder andere in die van Ford en van BMW. Desondanks bleef de Land Rover altijd de Land Rover; elke Land Rover herken je meteen, zeker ook de zeer gewilde Land Rover occasion. Wie graag de beschikking wil hebben over een gebruikte Land Rover moet continu de verschillende online platformen in de gaten houden.

Mensen rijden over het algemeen lang in hun Land Rover

Zoek je een gebruikte Land Rover occasion, dan hoop je te stuiten op modellen als de Discovery, de Discovery Sport, de Range Rover en de Range Rover Sport. Dit zijn modellen die ook het vaakst als occasion aangeboden worden. Voor de meest recente uitvoeringen in de vorm van de Velar en de Evoque is het daarvoor nog wat te vroeg, ook in de wetenschap dat bezitters van een Land Rover en lang in blijven rijden.

Zo blijf je op de hoogte van de verschillende accessoires

Via de verschillende en buitengewoon interessante blogs over auto’s lees je ook regelmatig over de Land Rover en blijf je bovendien op de hoogte van de verschillende Landrover accessoires die beschikbaar zijn en die van de Landrover een nog mooiere en opvallende auto maken.