Assist Act
Image default
Gezondheid

Rugpijn verminderen met EMS

Wil je een beter figuur, meer spieropbouw ontwikkelen, ondersteuning bij afvallen, verbeteren van je stofwisseling of rugpijn verminderen? Voor al deze doelen kun je Stimawell ems gebruiken. De producten van Stimawell EMS kun je thuis gebruiken op momenten die voor jou goed uitkomen. Ook heb je niet veel tijd nodig om te trainen. Een trainingsprogramma duurt maar 20 minuten. Wanneer je 2 keer per week zo’n programma volgt, zul je in enkele maanden al positieve resultaten zien.

EMS training

Wil je gaan trainen met Stimawell EMS? Dan kun je een training-set voor 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden huren. De training-set bestaat uit een ems apparaat, een 12-kanaals stimulatiepak en 2 paar bandenelektroden. Daarbij krijg je een gepersonaliseerde trainingskaart en heb je keuze uit 70 trainingsprogramma’s. Ook kun je 1x per week live een online training volgen. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de telefonische helpdesk.

Rugklachten verminderen

Heb je last van rugklachten? Dan kan de BackUP! Stimulatiemat uitkomst bieden. Bij deze stimulatiemat wordt een combinatie van TENS (Transcutane Elektrische zenuwstimulatie), EMS (Elektrische Spier Stimulatie), warmte, trappositie en massage gebruikt. Deze mat helpt de spanning in je rug te verminderen en de spieren in je rug versterken. Waardoor de pijn in je rug zal verminderen. De elektrische spierstimulatie zorgt voor een prettig massagegevoel. Door stroomimpulsen zorgen ervoor dat de pijn wordt verminderd. De stimulatiemat is uitgerust met 24 ergonomische elektroden segmenten die je kunt opwarmen tot 40 C°. Door middel van warmte kun je verhardingen van de rugspieren tegen gaan en zorgt ervoor dat pijn verlicht wordt. Warmtetherapie leidt tot pijnvermindering, verbetert de doorbloeding en activeert de stofwisseling, ontspant de spieren en zorgt voor meer elasticiteit van het collageenweefsel. Om de rug het meest te ontlasten kun je de trapsgewijze houding aannemen. Door het gebruik van de BackUP! Stimulatiemat wordt de rug passief getraind. Zo’n sessie staat gelijk aan enkele uren sporten met gewichten.

https://www.stimawell.com/