Assist Act
Image default
Energie

Maak uw woning nóg gezelliger met een inbouw gashaard

In steeds meer Nederlandse huizen ziet u een inbouw gashaard. Deze haard is steeds vaker de vervanger van een traditionele haard met houtblokken. Vaak kiezen mensen voor een inbouw gashaard vanwege de geringe ruimte die deze inneemt. Ook past zo’n haard perfect in een modern interieur, waar deze toch een romantische sfeer creëert. Houdt u van een meer klassieke sfeer in huis? Ook dan vindt u bij Ambianza de juiste inbouw gashaard. U kunt de uitstraling van een klassieke haard namelijk goed combineren met het gemak van een inbouw gashaard. Wilt u ook zo’n mooie inbouw gashaard? Bezoek dan de showroom van Ambianza in Meerkerk. Hier ontdekt u de vele mogelijkheden.

Fleur de ruimte op met een mooie haard

Een haard is niet alleen mooi om in huis te hebben, maar ook komt u makkelijker de koude wintermaanden door. U moet dan natuurlijk wel voor de beste kwaliteit van Ambianza kiezen. U bent hiervan verzekerd als u kiest voor deze specialist. Zij hebben ook nog eens een zeer ruime keuze, zodat er altijd een haard is die perfect bij uw woning past. Tijdens dit bezoek krijgt u zeker het beste persoonlijk advies. Zo kunt u kiezen voor de beste kwaliteit inbouw gashaarden en MCZ pelletkachels. Kies bijvoorbeeld voor de beste merken, zoals DRU, Element4 en Faber.

Kies voor een mooie MCZ pelletkachel

De MCZ pelletkachel heeft een prachtige vormgeving en werkt uitstekend, waardoor het een zeer goede keuze is wanneer u een haard in huis wilt halen. Een MCZ pelletkachel heeft een minimalistische uitstraling, waardoor u deze haard ook kunt laten inbouwen wanneer u klein behuisd bent. Mede hierdoor vindt u de MCZ pelletkachel niet alleen in woningen, maar ook in bijvoorbeeld restaurants of bedrijfspanden. Gaat u de MCZ pelletkachel bekijken in de showroom? Bezoek dan de ruime showroom in Meerkerk!