Assist Act
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie Achtse Barrier biedt Mulligan therapie in Eindhoven.

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapie in Eindhoven die bij u Mulligan therapie kan toepassen? Neem dan contact op met Fysiotherapie Achtse Barrier.

Wat is mulligan therapie?

Wanneer u last heeft van uw gewrichten en dit u in uw dagelijks leven belemmerd heeft u wellicht baat bij mulligan therapie. Maar wat houdt mulligan nou precies in? Mulligan is een vorm van manuele therapie waarbij de fysiotherapeut uw gewrichten op een pijnloze manier corrigeert, zodat de gewrichten weer goed op zijn plek zullen vallen. Dit leidt in veel gevallen tot een goed en snel herstel van het gewricht en vermindering van de pijnklachten. Vaak wordt de manuele therapie gecombineerd met oefeningen die de patiënt zelf uitvoert Bij Fysio Achtse Barrier kunt u terecht voor manuele therapie Eindhoven.

Voor wie is deze therapie geschikt?

In principe is de Mulligan therapie methode voor iedereen die last heeft van gewrichtsproblemen. Dit kan komen door een verkeerde beweging of overbelasting. Vaak is hierbij geen specifieke oorzaak te vinden op scans, maar heeft u wel last van pijn bij beweging. Deze pijn kan in principe in allerlei gewrichten ontstaan, zoals de arm, enkel, heup, schouder, knie of rug. Ook is deze vorm van therapie geschikt bij revalidatie na een val of breuk.

Op zoek naar fysiotherapie in Eindhoven?

Het is van groot belang om te kiezen voor een erkende en goed opgeleide fysiotherapeut. Een goede therapeut kan goed luisteren en maakt een persoonlijk behandelplan op maat voor u. Fysiotherapie Achtse Barrier in Eindhoven helpt al ruim 30 jaar mensen met hun gezondheidsklachten. Zij hebben niet alleen fysiotherapeuten in huis, maar ook manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, oedeemtherapeuten en oefentherapeuten. Alle therapeuten werken op een duidelijke en transparante manier. Fysiotherapie Achtse Barrier heeft drie vestigingen in Eindhoven en is voorzien van moderne trainingsfaciliteiten. 

Bij Fysiotherapie Achtse Barrier kunt u terecht met allerlei verschillende soorten klachten. Van ademhalingsproblemen tot blessures tot leefstijlinterventie, onze gedegen therapeuten helpen u graag uw klachten te verminderen.

https://www.fysiotherapieachtsebarrier.nl/