Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Deze shake is wat jouw huid nodig heeft!

Verouderen is geen leuk proces. Je wil het ook graag zo lang mogelijk uitstellen, maar dat is niet altijd mogelijk. Gelukkig zijn er wel producten die het proces kunnen verminderen, en daarmee ook enigszins kunnen uitstellen. De producten van Luminous zijn hier perfect voor!

Wat gebeurt er met mijn huid?

Wanneer je ouder wordt, kan je merken dat je last krijgt van dun haar, slappe nagels of rimpels. Dit komt doordat jouw lichaam de stoffen die jouw lichaam nodig heeft om deze in gezonde vorm te houden, op een bepaalde leeftijd minder gaat aanmaken. Je kan er niks tegen doen om dit proces tegen te gaan, maar gelukkig zijn er wel producten die jouw lichaam deze stoffen alsnog bieden.

Wat is Luminous?

Luminous meest bekende product is de Luminous Beauty Shake. Deze shake zit vol met ingrediënten die het ouderdom proces voor jou zullen verminderen, zoals bijvoorbeeld collageen. Collageen zorgt er samen met het stofje elastine voor dat jouw huid mooi en soepel blijft, en daardoor dus ook dat jij geen rimpels krijgt. Door de Luminous Beauty Shake te nemen, zorg jij er dus voor dat je minder snel zal gaan verrimpelen. 

Hoe neem je de Luminous Beauty Shake?

De Luminous Beauty Shake wordt geleverd in poedervorm, en biedt daardoor veel mogelijkheden. De meest gekozen vorm is het poeder mixen met water, of een ander drankje, zoals een smoothie. Zo heb je een lekkere Shake, die je snel kan opdrinken, om zo jouw dosis vitaminen en andere stoffen binnen te krijgen. Maar, dit is niet de enige optie. Zo is het ook mogelijk om het poeder te mixen met andere recepten, zoals bijvoorbeeld appelbrood, of broccoli burgers. 

Heb jij vragen?

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van één van de Luminous producten, of heb jij er nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies. Deze staat vol met informatie over alle Luminous producten. Ook is het via deze website mogelijk om het boek HUID toe te voegen aan je bestelling, die vol staat met informatie en recepten. Heb jij vragen? Dan is het mogelijk om via de website van Superfoodies contact op te nemen. Het personeel van Superfoodies zal jou graag helpen.

 

https://superfoodies.nl/