Assist Act
Image default
Dienstverlening

De kracht van Your Business Online

Het dienstenpakket van Your Business Online bestaat uit:

-Facebook marketing, oftewel gericht adverteren op Facebook;

-Instagram marketing;

-LinkedIn marketing;

-Pinterest marketing;

-YouTube marketing;

-workshops.

Als je (nog) niet bereid bent het bijhouden van je social media uit handen te geven, is het wel slim een of meerdere workshops te volgen. Zie het als een duwtje in de goede richting. Wist je dat de gemiddelde volwassene per dag bijna 100 minuten op sociale media zit? Dit betekent voor jou als ondernemer iedere dag opnieuw de kans om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. De vraag is dan natuurlijk: waar laat je je zien? Hoe, hoe vaak en wanneer? En wat post je precies? De antwoorden hierop vormen samen de online strategie en die verschilt van firma tot firma. Soms is interactiviteit belangrijk. Een andere keer wil je de verkoop stimuleren of een nieuw item lanceren. Dit en veel meer kan besproken worden tijdens een workshop.

Workshop volgen over social media

Your Business Online timmert als social media bureau al heel wat jaren aan de weg en is thuis op alle populaire social media. Klanten komen uit allerlei branches. Er zitten bouwbedrijven, makelaars, cadeaushops, beautysalons en woonwinkels tussen. De kennis die is opgebouwd wordt tijdens workshops gedeeld met nieuwe klanten. Er zijn bijeenkomsten specifiek gericht op één platform, bijvoorbeeld Facebook. Je kunt ook kiezen voor een all-in-one workshop op maat. Er wordt dan gericht gekeken naar de wensen van jouw klanten en de doelen die je stelt. Wil je je activiteiten op Instagram uitbouwen? Overweeg je een aantal professionele video’s op YouTube te plaatsen? Heb je de behoefte aan nieuwe zakelijke partners en ben je daarom van plan een LinkedIn account aan te maken? Your Business Online helpt je graag een en ander voor elkaar te krijgen.

Om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden in jouw specifieke geval kun je bij Your Business Online terecht voor een kennismakingsgesprek. Klik op ‘Maak een afspraak’. Vul je naam, emailadres en telefoonnummer in en je wordt snel gebeld.

https://www.yourbusinessonline.nl/