Assist Act
Image default
Entertainment

Waarom stretchtenten huren steeds populairder wordt

Stretchtenten huren wordt steeds populairder. Steeds vaker ziet u deze sfeervolle, luxe ogende tenten. Op het strand, in het park, tijdens feesten en evenementen, maar ook gewoon bij mensen thuis in de tuin, bijvoorbeeld tijdens een strandfeest. Geeft u binnenkort een feest of organiseert u een evenement? Een stretchtent huren is ook voor u een perfectie optie. Hiermee kiest u voor sfeer en uitstraling met maximaal gemak.

Stretchtenten huren is veel handiger dan partytenten huren

Wie een tent wil huren, denkt vaak automatisch aan een partytent. Al jaren is dit type tent het meest gebruikt voor tal van toepassingen. Daar komt echter langzaam maar zeker verandering in. Mensen vinden sfeer en uitstraling ook belangrijk. Zeker tijdens een feest of evenement. Een partytent is dan wel functioneel; echt gezellig ziet deze er nooit uit. Dat is met een stretchtent wel anders en daarom willen steeds meer mensen stretchtenten huren. Dankzij de eenvoudige constructie van mooie houten palen een hoogwaardig doek, heeft een stretchtent een uitstraling war een partytent niet aan kan tippen. Bovendien: wie eenmaal het gemak van een stretchtent heeft ervaren, zal ook merken dat een partytent helemaal niet zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk is. Een stretchtent ziet er niet alleen beter en luxer uit; hij is ook een stuk sneller opgezet en afgebroken.

Verkrijgbaar in tal van formaten

Een stretchtent heeft niet per se een gefixeerde vorm. U kunt namelijk grotendeels zelf bepalen waar u de palen plaatst en hoe u het doek strak wilt spannen. Stretchtenten huren is dan ook geschikt voor vrijwel elke toepassing. De tenten zijn verkrijgbaar van enkele tientallen vierkante meters tot wel 200 vierkante meter, onder andere bij Olijslagers Tentenverhuur. Ook voor uw feest of evenement is een perfecte oplossing. Een stretchtent komt overal goed tot zijn recht en geeft mensen op aangename wijze beschutting.

https://www.olijslagers.nl