Assist Act
Image default
Kinderen

Uren vermaak

In de afgelopen jaren heeft het een enorme opmars gemaakt: een mooie lasergameset. Deze set, die bestaat uit een lasergameharnas en een lasergamepistool, zorgt ervoor dat je overal kan lasergamen. Voordat deze voor het reguliere publiek toegankelijk waren, kon dit bijna alleen maar gespeeld worden bij bepaalde bedrijven, die ofwel een ruimte aanbieden met allerlei obstakels, ofwel in de natuur mensen zelf hun gang lieten gaan. Met de aanschaf van een eigen lasergameset is men niet meer afhankelijk van dit soort organisatoren, en kan men dus overal en op elk moment lasergamen. Bovendien zijn de sets ook volkomen veilig om aan kinderen alleen mee te geven.

Lasergamen met kinderen

Vroeger was het zo dat lasergamen bijna alleen mogelijk was bij een bedrijf dat zich daarin gespecialiseerde. Dit is alleen vaak aan de prijzige kant, met de nadelen dat men alleen kan lasergamen op een specifieke locatie en tijdstip. Dat terwijl het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn: als je zelf een set aanschaft, heb je dat er vaak met een aantal keer spelen al uit, terwijl je overal en altijd kan spelen. Denk bijvoorbeeld eraan om s’nachts in het bos te lasergamen, of op het strand. De opties zijn eindeloos, en zullen elke keer voor een leuke middag of avond zorgen

Weg van huis

Ook is dit natuurlijk een goede manier om er voor te zorgen dat kinderen uit huis komen en buiten gaan spelen. Dit is een probleem waar veel ouders tegenaan lopen, maar op deze manier kan je kinderen uren vermaak bezorgen. Verder is lasergamen volkomen veilig, waardoor je je ook geen zorgen hoeft te maken als kinderen alleen op pad gaan met deze sets. En het kan natuurlijk ook superleuk zijn om zelf mee te doen! Het is immers niet voor niets dat soortgelijke zaken als Airsoft en paintball ontzettend populair zijn geworden de afgelopen jaren.