Assist Act
Image default
Sport

Persoonlijke sportschool Nijmegen

 

Het kan nog best een lastige taak zijn om een sportschool in Nijmegen te vinden die op een persoonlijke manier te werk gaat. Gelukkig is er The Kettlebell Club in Nijmegen. Hier kun je sporten met goed persoonlijk contact.

Persoonlijke doelstellingen

Als je aan het sporten bent, stel je natuurlijk eerst een aantal persoonlijke doelstellingen aan jezelf die je na wilt leven. Vaak helpt de trainer met het opstellen van deze persoonlijke doelstellingen. Dit maakt dat het een beetje haalbaar blijft.

Deze persoonlijke doelstellingen zijn goed te halen bij TKBC. Dit komt omdat je lessen krijgt in kleine groepjes, vaak een stuk of twaalf mensen. Dit maakt dat er veel persoonlijke contact is tussen de trainers en de sporters. De trainers die les geven zijn gekwalificeerd en zeer enthousiast. Dit maakt dat het ook leuk is om samen met ze te sporten.

Naast fitness is het ook mogelijk om fysiotherapie te krijgen bij TKBC. Op het moment dat je een sport gerelateerde blessure hebt, is dit namelijk wel handig om te krijgen. Ze beschikken over een zeer goede fysiotherapeut en veel middelen om het revalideren te helpen. Dit maakt dat je daar niet verder naar hoeft te gaan zoeken.

Sportschool Nijmegen buiten

Als het lekker weer is, wil je natuurlijk niet alleen maar binnen sporten. Daarom kun je bij TKBC op verschillende locaties in Nijmegen buiten en binnen sporten. Dit doe je natuurlijk niet in je eentje. De groepslessen worden namelijk ook voor een deel buiten gegeven. Dit maakt dat je ook nog eens lekker in de zon buiten kunt gaan sporten.

Als je geen zin hebt om buiten te sporten is het natuurlijk ook mogelijk om binnen aan de slag te gaan. Dit kun je samen met een personal trainer of samen met een groep doen. Je kunt namelijk zelf kiezen hoe je liever sport. Na mate het kouder wordt, gaat het sporten wel naar binnen verplaatsen. Dit maakt dat je niet in de winter buiten kunt gaan sporten. In overleg is het soms wel mogelijk om dit met je personal trainer te doen. Die keuze is volledig aan jezelf.