Assist Act
Image default
Dienstverlening

Met een handgemaakt houten naambord kunt u alle kanten op

U zoekt een handgemaakt naambord van hout? Kom dan onze online naamborden shop van De Naambordenspecialist bezoeken. Wij verkopen tal van verschillende houten naambordjes, met de hand gemaakt. We hebben bij elk type houten naambord verschillende afmetingen waaruit u kunt kiezen. Heeft u alle afmetingen bekeken maar kunt u geen naambord vinden dat de afmeting heeft die u wenst? Geen zorgen. Neem gewoon even contact met ons op, wij kunnen hierin absoluut iets voor u betekenen. Omdat de houten naamborden met de hand worden gemaakt kunnen wij qua afmetingen altijd wel aan uw wensen voldoen.

Gaat u voor een naambord dat gemaakt is van schorsdeel voor bij uw vakantiehuis of landelijke woning? Of kiest u een romantisch Engels houten naambord in cottage stijl? Of maakt een strak licht eiken houten naambord uw woning helemaal compleet? En laat u uw naambord bedrukken, graveren of beschilderen? Aan al uw wensen kunnen wij voldoen. Wij vinden het leuk om iedereen te verblijden met hun perfecte naambord, wij doen dan ook altijd ons uiterste best om dit te realiseren.

Handgeschilderde houten naamborden

Zou u niets liever willen dan een persoonlijke afbeelding op uw houten naambord? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden. Onze schilder kan niet alleen de tekst met de hand op uw naambord schilderen, hij kan ook een afbeelding tot in de puntjes naschilderen. Of het nu gaat om een standaard plaatje of een persoonlijke afbeelding, bijvoorbeeld van uw geliefde huisdier, de schilder gaat direct voor u aan de slag. Wanneer u uw naambord met de hand door ons laat beschilderen moet u wel iets meer geduld hebben tot het bordje klaar is. Omdat het allemaal handwerk is en wij alleen perfecte naamborden willen afleveren moet u rekening houden met een levertijd van zo’n 3 weken.

Losse huisnummers van allerlei materialen

Bent u niet op zoek naar een geheel naambord maar wilt u een enkel huisnummer kopen? Ook dan zit u bij ons goed. Wij verkopen talloze losse huisnummers van zo ongeveer alle materialen. Van onverwoestbaar RVS tot kunststof en van natuursteen tot messing, wij verkopen ze allemaal in onze online winkel.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/