Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Gordijnen vind je hier

Een onmisbaar item in iedere ruimte is het gordijn. Een gordijn biedt je niet alleen veel privacy, ook geeft het de ruimte extra sfeer en een veilig gevoel. Een gordijn is bepalend voor de sfeer en warmte in jouw ruimte. Iedere ruimte en ieder persoon vraagt om een ander gordijn. Het aanbod gordijnen is dan ook een stuk gegroeid wanneer je dit vergelijkt met een paar jaar geleden. Maak de juiste keuze in de soort stof, de kleur en de transparantie. Denk hier goed over na, alleen dan maak je de beste keuze waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Wil je meer weten over soorten gordijnen? Lees dan verder. In deze blog vertellen wij je meer over gordijnen.

Vitrage

Allereerst kun je kiezen voor een vitrage. Dit is een gordijn dat gemaakt wordt van een dunne en transparante stof. Dit zorgt ervoor dat de felle zon wordt geblokkeerd, maar laat wel veel daglicht in de ruimte. Door middel van een vitrage behoud je de doorkijk naar buiten, maar verminder je het zicht naar binnen wel iets.

Overgordijn

Ben je op zoek naar een gordijn dat een groot deel van de lichtinval blokkeert en zorgt voor veel privacy? Dan is een overgordijn een goede keuze. Het stof van een overgordijn heeft een dichte en dikke structuur waardoor er geen licht binnen komt en er geen doorkijk is. Deze zijn dus niet alleen 100% lichtdicht, maar ook 100% zichtdicht. 

Inbetween

Iets wat qua stofdikte precies tussen een vitrage en een overgordijn zit, is de inbetween. Een inbetween gordijn filtert het daglicht warm en beperkt een deel van de inkijk. Er zijn diverse stofdiktes bij een inbetween. Het verschilt daarom hoeveel lichtinval en privacy je precies hebt bij een inbetween gordijn. 

Voordelig gordijn kopen

Het is tijd om een kijkje te nemen in het uitgebreide aanbod gordijnen van Raamdecoratie.com. Naast gordijnen vind je bij hen ook een duo rolgordijn en houten jaloezieën. Heb je nog vragen over de diverse soorten gordijnen? Neem contact op met de specialisten van deze partij. Zij helpen je graag  verder.

 

https://www.raamdecoratie.com/