Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Gellak verwijderen

Je nagels hebben een aantal weken prachtig gestraald met gellak. Na verloop van tijd groeien de nagels uit en staat de gellak niet meer mooi op de nagels. Het is tijd om de gellak van de nagels te verwijderen. De gellak kan altijd worden verwijderd bij een nagelsalon, maar zelf verwijderen is natuurlijk een stuk goedkoper. Lees snel verder en ontdek hoe jij de gellak van jouw nagels kunt verwijderen.

Nagellakremover en aluminiumfolie 

Voor het verwijderen van de gellak ben je maar een aantal dingen nodig: nagelvijl, nagellakremover met aceton, watjes en aluminiumfolie. Je begint met het vijlen van de nagels. Zorg ervoor dat de glans van de nagellak verwijderd is. Vervolgens doop je het watje in de nagellakremover. Deze leg je over de nagel heen en vervolgens vouw je een stukje aluminiumfolie om de vinger heen, zodat het watje stevig blijft zitten. Nu is het tijd om eventjes te wachten. Het watje en aluminiumfolie laat je gedurende 20 à 30 minuten laten zitten. Vervolgens kan je de gellak eenvoudig van je nagels verwijderen. Door middel van verschillende tools van Topcode Costmetics wordt het verwijderen nog makkelijkere. Na de tijd dien je je nagels goed te verzorgen. 

Verwijderen zonder aceton 

Niet iedereen heeft nagellakremover in huis en gelukkig is dat geen enkel probleem. Door middel van een bakje met warm water, afwasmiddel en een beetje zout kom je ook al een heel eind. Je nagels moeten ongeveer 20 minuutjes weken in het bakje en vervolgens kun je de nagels verwijderen. Opnieuw dien je jouw handen en nagels na afloop goed te verzorgen. 

Verwijderen zonder watjes en aluminiumfolie

Heb je wel nagellakremover met aceton in huis, maar geen watjes en aluminiumfolie? Ook geen enkel probleem. Je kunt je nagels eventjes laten weken in een badje met aceton. Zodra de gellak begint te weken kun je beginnen met het verwijderen. Verwijder de gellak niet te vroeg van jouw nagels, want hierdoor kunnen de nagels beschadigen. Opnieuw je handen en nagels na afloop goed verzorgen.

 

https://www.topcodecosmetics.nl/