Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Apple accessoires

Apple staat bekend om haar verschillende apparaten. Denk hierbij aan de MacBook en de iPhone. Naast deze apparaten heeft Apple ook een aantal elektronische apparaten als accessoires in haar assortiment. De accessoires ondersteunen onder andere de overige apparaten. Wij vertellen jou graag meer over de accessoires van Apple. Lees snel verder en wie weet heb jij binnenkort het accessoires van Apple in huis voor optimaal gebruik. 

AirTag 

De AirTag is een tracker ontwikkeld door Apple. Het product is bedoeld om kwijtgeraakte producten terug te vinden. De Applegebruikers onder ons zijn hoogstwaarschijnlijk allemaal wel bekend met het begrip: ‘zoekmijniphone’. Je kunt hierbij tracken waar jouw apparaten van Apple zich bevinden. De AirTag is ook een onderdeel hiervan. De AirTag is in principe een soort muntje en deze legt contact met jouw iPhone. De AirTag kan worden bevestigd aan de sleutelbos of in de tas worden gedaan. Op deze manier weet je altijd en overal waar jouw sleutelbos of tas zich bevinden. Ideaal toch?

Apple Watch

Wil jij optimaal gebruik maken van jouw iPhone? Overweeg dan om een Apple Watch aan te schaffen. De Apple Watch is een verlengstuk van jouw huidige iPhone. Je wordt op de hoogte gehouden van de tijd en krijgt toegang tot vele apps. De binnenkomende berichtjes, notificaties en telefoontjes worden weergegeven op het horloge scherm. Daarnaast geeft het horloge natuurlijk ook de huidige tijd weer. Je kunt kiezen voor een digitale of analoge klok op het horloge. Tegenwoordig zijn vele Apple Watches ook nog eens voorzien van een hartslagsensor. Naast het verlengstuk van jouw iPhone, levert het dus ook nog eens een bijdrage aan jouw gezondheid. Maak jouw Apple Watch persoonlijk met een Apple Watch bandje

Airpods 

Op de iPhone en MacBook kunnen filmpjes worden gemaakt. Deze filmpjes kunnen later ook worden teruggekeken. Daarnaast kan je ook Netflix of YouTube kijken op beide apparaten. Bij de filmpjes komt geluid kijken. Je wilt het geluid natuurlijk zelf horen, maar niet iedereen in jouw omgeving hoeft mee te luisteren. Daarom heeft Apple de Airpods uitgevonden. Je kunt draadloos luisteren naar het geluid van jouw iPhone of MacBook. Haal de oortjes uit de oplaadcase en ze zijn meteen klaar voor gebruik. Heb jij geen apparaat van Apple? Geen enkel probleem, de Airpods kunnen worden verbonden met elk apparaat wat bluetooth ondersteund.

https://www.watchbandjes-shop.nl/