Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar leuke wanddecoratie? We got you!

Als je op zoek bent naar gezellige opvulling voor je tuin, denk je vast al snel aan producten als meubels, planten en accessoires. Maar heb je al eens aan wanddecoratie gedacht? Een wand is vaak niet het mooist om tegenaan te kijken. Er zit dus maar één ding op: Decoreren! In deze blog bespreken we een aantal verschillende opties.

Planten

Je zult ongetwijfeld al veel planten in je tuin hebben staan. Maar heb je al eens aan klimplanten gedacht? Deze kun je gemakkelijk tegen een schutting of muur aan laten groeien en ze zorgen voor een heel gezellig en groen effect. Naast de klanten tegen de muur te laten klimmen, kun je ook kiezen voor het ophangen van hangplanten! Zo heb je toch extra groen, maar kun je het ook gemakkelijk weer weghalen!

Canvas

Een hele goede optie om een muur op te fleuren is een mooi canvas ophangen! Deze canvas doeken zijn te verkrijgen in veel verschillende formaten en met uiteenlopende opdrukken. Kijk vooral eens op www.xxlbehang.nl! Hier vind je een ruim aanbod en zal er dus zeker wat leuks tussen zitten voor jouw tuin! Bij deze partij kun je overigens niet alleen uit hun ruime assortiment kiezen, maar je kunt ook een eigen ontwerp of foto op een canvas laten bedrukken! Zo kun je het heel persoonlijk maken! Ook leuk om cadeau te geven.

Wandspiegels

Dit is een trend die het afgelopen jaar reuze populair geworden is. Een spiegel aan een wand laat je tuin optisch groter lijken en het kan ook nog eens voor meer lichtinval zorgen. Je kunt in plaats van één grote spiegel, ook voor meerdere kleine spiegels kiezen! Combineer verschillende modellen om een speels effect te creëren!

Tekst

Iets anders wat we veel terug zien de afgelopen jaren zijn teksten aan de muur. Denk aan verschillende houten borden met grappige teksten en mooie spreuken! Je kunt kiezen voor een kleuren thema, of lekker voor veel kleur gaan!

 

https://www.xxlbehang.nl/