Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Door de theoriecursus van Gelijk Geslaagd makkelijk en snel je examen halen

Om op een makkelijke manier je auto theorie examen bij het CBR te kunnen halen kan je tegenwoordig een theorie cursus auto volgen. Er worden veel cursussen aangeboden, maar 1 cursus springt er toch echt uit. En dat is de eendaagse theoriecursus van Gelijk Geslaagd.

Wat er zo goed is aan de theoriecursus van Gelijk Geslaagd is dat het slagingspercentage na het volgen van de cursus ongelofelijk hoog is. Dat komt door hun unieke manier van lesgeven. In plaats van te leren uit boeken wordt hier les gegeven door een zeer ervaren docent die uitstekend les geeft. En de cursus duurt maar 1 dag! Je gaat zelfs op de dag van de cursus je CBR examen maken.

Maar als er niet gewerkt wordt met boeken, hoe krijg je de auto theorie dan goed in je hoofd? Daar hebben ze bij Gelijk Geslaagd een fijne methode voor. De docent legt alle lesstof duidelijk uit, de les is voor iedereen te volgen. Met behulp van beeldmateriaal krijg je situaties uit de praktijk te zien, tegelijkertijd krijg je hier uitleg over. Door de duidelijke uitleg en het tegelijk zien van de situatie blijft de lesstof veel beter in je hoofd zitten. De lesstof wordt je echt eigen gemaakt.

Als je de theorie aan de hand van boeken aan moet leren, moet je super saaie stof in je hoofd stampen. Vaak zijn de plaatjes die in de boeken staan niet erg duidelijk. En aangezien je er geen uitleg bij krijgt wordt de theorie niet eigen. Je zit echt letterlijk theorie in je hoofd te stampen.

Die manier van leren is dus verleden tijd als je meedoet met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd. Nadat alle lesstof is behandeld en uitgelegd krijg je van de docent oefen examens om te gaan maken. Deze oefen examens zien er precies hetzelfde uit als de echte examens bij het CBR. De beste manier om voor te bereiden op het CBR examen dus! Je weet nu namelijk precies wat voor soort vragen er bij je examen gesteld zullen worden en welke vraagstellingen ze hierbij gebruiken.

Kom je er tijdens het maken van de oefen examens even niet uit of weet je sommige vragen nog niet goed te beantwoorden? Je kan op elk moment hulp of extra uitleg vragen aan de docent.

Waar je ook woont, er is een theoriecursus bij jou in de buurt

De theoriecursussen van Gelijk Geslaagd worden door het hele land gegeven. Zo is er de theoriecursus Rotterdam, de theoriecursus Den Bosch, de theoriecursus Leiden en vele anderen.

Wil jij dit ook wel, theoriecursus volgen en slagen binnen 1 dag op een simpele manier? Ga dan naar de website van Gelijk Geslaagd en schrijf je vandaag nog in.

  

https://www.gelijkgeslaagd.com/