Assist Act
Image default
Cadeau

Laat uw lijsten maken bij deze kunsthandel nabij Blaricum

Het zal u niet verbazen dan deze kunsthandel in de buurt van Blaricum veel meer in zijn mars heeft dan alleen de verkoop van prachtige kunstschatten. Marquant Kunsthandel is ook de plek bij uitstek als u op zoek bent naar een gedegen lijstenmakerij die u kan helpen met het inlijsten van uw waardevolle kunstwerken. Zij zijn in het bezit van een breed aanbod aan lijsten en zijn hier al meer dan dertig jaar zeer gedreven in. Het maakt niet uit of het hier gaat om een schilderwerk of een borduurwerk, zij zullen u altijd graag van dienst zijn en een passende lijst kunnen plaatsen om uw waardevolle bezit.

Keuze uit een groot assortiment

Een diversiteit aan kunstwerken dat ingelijst kan worden, vraagt ook om een diversiteit aan verschillende inlijstmogelijkheden. Deze kunsthandel in de regio Blaricum draait daar zijn handen niet voor om. Zij zijn in het bezit van een groot assortiment in lijsten die uiteenloopt van groot tot klein, van klassiek tot modern en van kleurrijk tot sober. Zo kunt u voor uw object altijd een lijst vinden die past bij het object, maar ook aan uw interieur en uw smaak. Het is uiteraard ook mogelijk om bij deze kunsthandel in de buurt van Blaricum uw foto’s in te laten lijsten. De medewerkers zullen altijd met de uiterste precisie te werk gaan.

Neem een kijkje bij deze kunsthandel

Als u op zoek bent naar een bijzondere manier van inlijsten, is het echt de moeite waard om eens langs te gaan bij deze kunsthandel in de buurt van Blaricum. U kunt dan een kijkje nemen in de galerij om te zien wat er allemaal mogelijk is. Het is ook mogelijk om vrijblijvend informatie in te winnen. De medewerkers helpen u graag en voorzien u van kundig en professioneel advies. Ook speciale wensen kunt u bij de lijstenmakers van deze kunsthandel neerleggen. U kunt het best telefonisch contact opnemen om uw speciale wensen kenbaar te maken en zij helpen u vast en zeker graag verder!