Assist Act
Image default
Cadeau

Een Abraham pop voor je man huren

Wil je een pop huren ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van je man? Dat kan hier eenvoudig, door rond te kijken op de webshop. Je kunt hier niet alleen de standaard Abraham pop vinden, maar ook allerlei andere uitvoeringen. Is jouw man bijvoorbeeld een echte feestganger, dan kan je een pop bestellen die in een feestelijk jasje gekleed is. Door de pop te bestellen, wordt deze bij jou aan huis bezorgd met alle benodigdheden om de pop goed op te kunnen blazen. Wanneer de pop staat, kan je je man verassen met de unieke uitstraling. Niet alleen je man, maar heel de buurt zal de pop leuk gaan vinden.

Pop laten oplichten naar jouw wens

Niet alleen de pop kan je personaliseren, ook de kleur ervan. Je kunt namelijk een pop bestellen met speciale LED verlichting die binnen in de pop geplaatst is. De kleur kan je zelf bepalen, afhankelijk van jouw voorkeur. Zo kan iedereen in de buurt de pop zien oplichten als het donker wordt. De pop is dan een ware magneet voor iedereen die in de buurt langskomt. Naast de verlichting kan je ook andere aanpassingen aan de pop doen. Je kunt namelijk ook een halve Abraham of Sarah bestellen of andere leeftijden kiezen. Zo is er voor iedereen een pop die aan de wensen voldoet.

Overige poppen die je kunt bestellen

Naast de poppen die een bepaalde leeftijd laten zien, zijn er ook nog andere poppen met een symbolische waarde. Denk bijvoorbeeld aan een opblaasbare ooievaar die laat zien dat je vrouw een kindje heeft. Daarnaast zijn er ook nog poppen die een speciale feestdag weerspiegelen, zoals kerst. Je kunt dan een speciale kerstmanpop bestellen die wel vier meter hoog is. Zo’n pop is ideaal om in de tuin te plaatsen en geeft licht. Dit zorgt ervoor dat iedereen die langs jouw tuin loopt versteld zal staan van de lichtgevende kerstman.