Assist Act
Image default
Gezondheid

Effectief trainen met EMS

Wil je meer aan sport gaan doen? Maar lukt het niet om wekelijks naar de sportschool te gaan? Dan is er ook een andere mogelijkheid. Met een EMS-training hoef je de deur niet uit en kun je comfortabel thuis sporten op momenten die jou uitkomen. Een volledige workout duurt maar 20 minuten. Zo houd je genoeg tijd over voor andere dingen. Daarom is een EMS training ideaal. Gedurende een workout doe je diverse oefeningen, zoals  squads, sit-ups of lunges. Tijdens de training krijgen je spieren een extra stimulans door de elektrische spier stimulatie (EMS). Met een EMS apparaat kun je je spieren versterken, het vermindert cellulitis, het bevordert de stofwisseling, de bekkenbodem verstevigen, het ondersteunt bij figuurverbetering en afvallen en helpt je ontspannen.  

EMS Cardio

Zoek je een training waarmee je kunt afvallen? Dan is de training ems cardio heel geschikt. Met de full body EMS-training kun je je figuur verbeteren en een paar kilo’s kwijt raken. Omdat je met EMS bijna alle spiergroepen gebruikt. Om af te vallen kun je het beste het figuurprogramma van EMS gebruiken. Je hebt daarbij de keuze uit klassieke duurtrainingen en krachttrainingen. Deze trainingen zorgen ervoor dat je stofwisseling en vetverbranding op gang komt. In het EMS figuurprogramma is de cardiotraining belangrijk om vetophopingen te verbranden. De beste manier van trainen is als je EMS en cardio-apparaten combineert.

Er zijn diverse EMS apparaten op de markt. StimaWELL is zeer veilig en heeft al 40 jaar ervaring met elektro stimulatie. Het is dus een echte aanrader. Dit apparaat is speciaal ontwikkelt om thuis te gebruiken. Op de website van ikwilstimawell.nl kun je een EMS-training huren voor 3, 6 of 12 maanden. Vanaf €69 per maand kun je al met EMS trainen.

Ben je nieuwsgierig naar de ems training ervaringen van anderen? Op de website van ikwilstimawell.nl kun je verschillende ervaringen met een EMS apparaat lezen.

https://ikwilstimawell.nl/