Assist Act
Image default
Sport

Body- en Mindlessen bij deze sportschool nabij Delft

Wil jij niet alleen jouw lichaam trainen, maar ook jouw gedachten onder controle krijgen en je zowel fysiek als mentaal beter voelen? Dan heeft Sportcenter Allround in Den Hoorn, dé sportschool nabij Delft, verschillende groepslessen die bij jouw wensen aansluiten. Zij geven per week meer dan 150 verschillende groepslessen die allemaal verschillende doelen hebben. Onder het kopje Body en Mind vind je diverse lessen zoals yoga, body balance, bodyflow en pilates. De lessen van deze fitness nabij Delft zijn stuk voor stuk bedoeld om jouw geest te kunnen meesteren en ondertussen jouw lichaam sterker en flexibeler te maken. Wil jij het eens proberen? Schrijf je dan in voor een van deze fantastische lessen bij de sportschool nabij Delft en de ervaren trainers nemen jou graag mee in de reis naar de zoektocht naar jezelf.

Van yoga tot pilates

Heb jij eerder een les yoga of pilates gevolgd en weet je dus al wat je kunt verwachten? Dan kun je gewoon instromen bij een van deze fitte lessen bij de fitness nabij Delft, Sportcenter Allround in Den Hoorn. Zo is yoga een les die voor zowel beginners als gevorderden goed is, maar als je echt een intensievere les zoekt, is body balance zeker een aanrader. Deze sportschool nabij Delft biedt het allemaal en zij weten jou ook altijd te motiveren! Je zult na enkele weken al goed resultaat merken doordat je flexibeler bent en een rechtere houding aanneemt. Natuurlijk hopen deze experts ook dat je rustiger wordt in jouw hoofd en dat je stress daarmee afneemt. Als dat zo is, dan is het een win-win situatie voor de instructeurs én voor jou!

Meld je aan voor de groepslessen

Wil jij wekelijks wat aan je beweging doen? Meld je dan aan voor een van de yogalessen bij deze fitness nabij Delft. Sportcenter Allround in Den Hoorn is dé sportschool waar het allemaal kan en de medewerkers zien jou dan ook graag sportief meedoen met hun lessen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met hen op.