Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Voorspellingen voor jouw sterrenbeeld deze maand!

Gefeliciteerd beste Vissen! Nu Uranus het sterrenbeeld Stier binnenkomt, staat je een revolutie in je denkwijze te wachten! Je bent veel bezig met spiritualiteit en positief denken, maar hoe goed breng je het in de praktijk? Je kunt nu een bijna magische verschuiving hebben, waardoor het makkelijker is om je niet in te laten met zelfmedelijden of depressieve gedachten. De taak is aan jou om je geest te vervullen met vertrouwen in plaats van angst. Alle vlakken in je leven gaan in deze periode transformeren, van gezondheid tot relaties tot financiën!

 

Beste Ram, Chiron komt voor het eerst in 50 jaar het sterrenbeeld Ram binnen! Chiron draait om heling, op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel vlak. De komende jaren nodigen je uit om de indrukwekkende kracht van manifestatie te ontdekken, vanuit de integriteit en kracht van je ziel. Focus op het bestuderen van bijvoorbeeld yoga, reiki of meditatie. Omdat Mercurius retrograde is, voel je dat je intuïtie en verbondenheid met het universum veel sterker zijn. Ook kun je positieve veranderingen verwachten, zoals een financiële meevaller, gezondheidsverbeteringen of inzichten die emotionele blokkades oplossen.

 

Wow, beste Stier! Uranus beweegt je teken binnen en blijft hier 7 jaar, iets wat maar eens in de 84 jaar gebeurt! Vier dit door goed na te denken over welke aspecten van je leven je wilt veranderen. Chiron verandert ook van teken: hierdoor ontdek je verborgen kwesties die ervoor zorgen dat je vast blijft zitten in onwenselijke patronen. Maak een lijstje met leuke mogelijke veranderingen en mediteer hierop. <em>Voel</em> ook echt hoe het zou zijn om deze nieuwe jij te zijn! Als Stier ben je van nature heel voorzichtig ingesteld, maar neem gerust eens “veilige risico’s” die tot positieve resultaten kunnen leiden. Je voelt je vitaal, bekrachtigd en vol levenslust! P.S. Ondanks dat Uranus 7 jaar lang in je teken blijft, kun je het beste <em>nu</em> actie ondernemen. Stel je bent het waard om aan jezelf te werken!

 

Beste Tweelingen, nu Mercurius deze maand retrograde is, is het belangrijk dat je eerst even mediteert of ademhaalt voor je iets zegt of handelt! Je kunt wat onduidelijkheid ervaren wat betreft je carrière, maar stille reflectie is de beste manier om alles weer op een rijtje te krijgen. Wanneer je geest stiller is dan normaal, kunnen inzichten in je geest opwellen. Diep ademhalen heeft sowieso een wonderlijke werking op je, maar nu al helemaal! Breng tijd door met vrienden die ook een spiritueel pad bewandelen en hun innerlijke wijsheid cultiveren. Je leven zal op alle vlakken verrassende wendingen nemen, niet alleen op werkgebied!

 

Beste Kreeft, Chiron, de planeet van heling, helpt je om je diepste familiewonden te helen. Het is altijd mogelijk om patronen van emotionele reacties op mensen en het leven te veranderen. Deze pijnlijke reacties kunnen je hebben tegengewerkt op financieel, intiem of creatief gebied, maar het ergste is dat ze je geblokkeerd hebben van je vermogen tot vreugde. Als je je afgesloten hebt gevoeld van de zorg en sterrenbeeld liefde van het Universum, gebruik deze maand dan om je visie van God of het Goddelijke te herdefiniëren. Je zult je veiliger voelen en meer vertrouwen hebben in het leven. Je zult thuis of op je werk weer vervulling vinden. Je kunt weer vrijelijk liefde geven en ontvangen!

 

Lees meer op Horoscoop Hoekje