Assist Act
Image default
Kinderen

5 onmisbare herfstbenodigdheden voor de kledingkast van je kleintje

Capsulekasten zijn op dit moment een rage, en terecht: ze kunnen je helpen om onnodige rommel te verminderen en geld te besparen. Als het echter om kinderen gaat, kunnen capsulekasten extra handig zijn omdat ze gemakkelijker te onderhouden en georganiseerd zijn. Er zijn veel manieren om een ​​capsule-garderobe voor kinderen te maken, maar deze zeven tips zullen u helpen om een ​​capsule-garderobe voor kinderen vanaf het begin op te bouwen die zowel functioneel als stijlvol is.

Een weerbestendige jas

  • Hoe is het klimaat waar uw kind woont? Wonen ze in een gebied met veel sneeuw of slechts af en toe regen? Is het ergens waar het in de zomer erg warm wordt?
    Hebben ze allergieën of huidgevoeligheden? (Zo ja, dan moeten polyestermengsels worden vermeden)
    Hoe oud zijn ze en hoe groot zijn ze in verhouding tot hun leeftijd?

Een gezellige set van muts, sjaal en handschoenen
Hoewel het een stof van hoge kwaliteit is, is kasjmier niet erg duurzaam in vergelijking met andere stoffen zoals katoen of wol. Als je iets slijtvaster wilt, kijk dan eens naar merinowol.

Regenlaarzen of Snowboots

Het wordt daar warm en je wilt niet dat je kleintje de hele dag met loensen kijkt. Je hebt misschien een aantal van de nieuwe stijlen gezien die beschikbaar zijn, maar je weet misschien niet welke de beste optie is voor je kind. Hier zijn enkele tips over waar u op moet letten bij een zonnebril en hoe u uw kind koel kunt houden terwijl het deze draagt.
Het eerste dat u moet overwegen, is welk type bril geschikt is voor de leeftijd van uw kind. Kinderen onder de 5 jaar moeten een veiligheidsbril of zonnebril op sterkte dragen, omdat ze meer kans hebben om hun bril te verliezen als ze van hun gezicht vallen. Voor kinderen ouder dan 5 jaar zijn er meer opties, maar het is nog steeds belangrijk om een ​​geschikt type frame te kiezen dat goed op hun hoofd past zonder te vaak af te glijden.

Dikke panty’s of leggings

Kinderen hebben sandalen nodig net als volwassenen en ze zijn er in allerlei stijlen, kleuren en prijzen. Ze zijn ook erg veelzijdig, dus je kunt ze dragen met korte broeken, rokken of jurken. Het belangrijkste om op te letten bij het kopen van kindersandalen is het bandje. Zorg ervoor dat het breed genoeg is en verstelbare gespen heeft om het gemakkelijker te maken voor ouders die boodschappen doen voor het hele gezin.

Een leuke winterjurk

Een schattige zonnehoed. Dit is een van de belangrijkste items op deze lijst! Het houdt het gezicht en hoofd van uw kind koel terwijl het de hele dag in de zon speelt.
Een zonnebril. Zorg ervoor dat ze UV-bescherming hebben, zodat ze niet verbranden.
Een nieuw paar tinten die bij die hoed passen! Deze zijn ook erg belangrijk omdat het hun ogen beschermt tegen de zon en hen helpt beter te zien (als ze een bril nodig hebben).
Zonnebrandcrème! Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn met het beschermen van je kinderen tegen de schadelijke zonnestralen, vooral als je de hele dag buiten bent.

Waterbewijs

Het is belangrijk om vooruit te plannen en ervoor te zorgen dat u klaar bent met kleding die uw kind warm houdt. Met de koude wintermaanden voor de deur, kun je het beste nu beginnen met shoppen. Deze zeven must-have items houden je kind de hele winter comfortabel en stijlvol.
Winterlaarzen
Warme muts of sjaal
Thermisch shirt
Thermische broek of legging
Dikke trui
Waterdichte jas (bij voorkeur met capuchon)

Bekijk ook:

https://babykleertje.nl

https://voorkind.nl

https://lytl.nl