Assist Act
Image default
Dienstverlening

Professioneel en veelzijdig dakdekkersbedrijf De Dakmakers

Zoekt u een expert voor een dakreparatie in Amsterdam? Bel ons, De Dakmakers, meteen op! Of het nu midden in de nacht, in het weekend of gewoon doordeweeks is, u kunt ons iedere dag zowel overdag als ‘s nachts bereiken. Want onze ervaring heeft ons geleerd dat problemen op daken meestal onverwachts ontstaan. Daarbij komt ook het tijdstip en de dag regelmatig niet goed uit. Door onze dienst kunnen wij veel zorgen bij u wegnemen. Naast het uitvoeren van urgente dakreparaties kunt u ons ook inschakelen voor andere opdrachten, zoals een ruime inspectieronde op uw dak, een grondige schoonmaakbeurt van uw dak en het plaatsen en ontwerpen van een geheel nieuw dak.

Onze dak-specialisten zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in de dakdekkersbranche. Ieders ervaring is dus zeer ruim. Op de meest uiteenlopende daken weten al onze dak-specialisten dan ook prima hun weg te vinden. Aan alle mogelijke dak-systemen kunnen wij reparaties uitvoeren.  

Dak-specialisten met passie voor het vak

Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf De Dakmakers is gevestigd, rijden wij naar onze klanten toe. In de loop der jaren hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd, in en buiten Alphen aan den Rijn. Ons werkgebied is ruim en beslaat sowieso Zuid Holland, Noord Holland, ’t Groene Hart en de Randstad. Maar natuurlijk kunt u ook van onze diensten gebruik maken als u buiten deze gebieden woont.  

Of het nu om een kleine of een grote klus gaat, met mooi of met slecht weer, onze dak-specialisten hebben altijd een goed humeur. Want voor ons is er niets leukers dan op een dak mogen staan en ons prachtige vak uitoefenen. Vanzelfsprekend komen wij alle gemaakte afspraken keurig na en houden wij rekening met uw wensen. Ook met uw tijdsplanning wordt door ons rekening gehouden.  

Alle benodigde werkzaamheden worden uitgebreid met u besproken en uitgelegd. Indien nodig of gewenst geven wij u graag vrijblijvend en gedegen dakadvies.

Wilt u met ons in contact komen? U kunt ons opbellen via telefoonnummer 085-022 0680, een appje sturen naar telefoonnummer 06-19610327 en een mail sturen naar info@ dakmakers.nl.

https://www.dakmakers.nl/