Assist Act
Image default
Marketing

Nieuw bij Klok: Ecologsche waspods!

Nieuw bij Klok – vaatwaspods van Klok

Er is goed nieuws vanuit de R&D afdeling bij Klok. Binnenkort worden de vaatwastabletten door verbeterde pods. Hierdoor worden er geen tabletten gebruikt die geperst worden tot een tablet, maar als poeder verpakt in een handig wateroplosbare folie.

Probeer Klok vaatwaspods zelf ook uit en laat jouw vaat glanzen als nieuw. Klok vaatwaspods breken niet alleen hardnekkige voedselresten af, maar brengen ook weer de glans terug in de vaat. Ook zijn de pods te gebruiken bij een lage temperatuur. De handige pods, ook wel pods, worden ook steeds vaker gebruikt voor de was en bij Klok vinden we dat dit ook goed past bij de huidige trend in de schoonmaak branche.

Vaatwaspods ook beter voor het milieu

Natuurlijk hebben onze laboranten hard gewerkt aan een goede formule die niet heeft ingeleverd op de kwaliteit. Daarom hebben ook onze nieuwe pods dezelfde normeringen en keurmerken die klanten van ons gewend zijn. Zo voldoen al onze producten aan het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic Label. Voor hardnekkige vlekken en extra glans, adviseren wij om spoelmiddel te gebruiken in je vaatwasser.

Gratis bezorging in Nederland & België

Binnenkort zijn onze vaatwaspods te koop in onze eigen webshop. Deze zullen de huidige vaatwastabletten vervangen in ons assortiment. Maar ze zullen ook te koop zijn bij onze vaste verkooppunten waaronder de supermarkten van Jumbo, Dirk vd Broek en Albert Heijn. Wil je profiteren van de beste aanbiedingen rechtstreeks bij Klok zelf? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, acties en kortingen op ( nieuwe ) producten in ons assortiment.

Woonachtig in België? Goed nieuws want we verzenden ook naar onze zuiderburen! We hanteren in Nederland gratis verzending vanaf €30,- besteding. Voor Belgische klanten is dit €35,- omdat we in dit geval te maken hebben met iets hogere verzendkosten.

Neutral waspoeder is helemaal in!

Klok loopt al jaren voor op de concurrentie als het gaat om neutraal wassen. Want vanaf dag 1 had Klok zich als doel gesteld om wasmiddelen en schoonmaakmiddelen te ontwikkelen met uitstekende waaseigenschappen met zo min mogelijk toegevoegde kleur- en geurstoffen met als basis onze natuurlijke waspoeder wit.

De reden is simpel. Wij geloven in de natuurlijke kracht van zeep en willen ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst en milieu. Doordat onze producten voldoen aan het EU ecolabel zijn zo dusdanig samengesteld dat ze weinig schade toebrengen aan grondwater en weinig bijdragen aan algvorming in het water. Ook proberen we continu te kijken hoe we onze verpakkingen zo eco mogelijk kunnen maken met zo min mogelijk verspilling en zoveel mogelijk natuurlijk afbreek materiaal.

Twijfel je nog? Probeer dan onze klokbox

Ben je nog niet bekend met de ecologische wasproducten van Klok? Maak dan eenvoudig en laagdrempelig kennis met onze Klokbox. In deze doos zitten al onze producten zodat je elk product kunt proberen en zelf kunt testen wat je ervaringen zijn ecologisch wassen. Handig toch? De klokbox is extra scherp geprijsd in onze webshop en kan direct uit voorraad besteld worden.

https://www.klok-eco.nl/