Assist Act
Image default
Aanbiedingen

LED verlichting voor een mooie woonomgeving

LED verlichting voor een mooie woonomgeving

Wil je een gezellige sfeer in huis creëren? Gelukkig kan dat op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld met LED panelen. Vraagt u zich af welke mogelijkheden er zijn en in welke ruimtes een LED paneel het beste tot zijn recht komt, lees dan snel verder. 

LED panelen voor bedrijven en thuiswerkers

Veel bedrijven kiezen ervoor LED panelen op kantoor te gebruiken. Door het LED licht, met name de lichtkleur 4000k oftewel helder wit, zijn werknemers vaak geconcentreerder. Ook zie je LED panelen vaak terug in wachtruimtes, vergaderruimtes en kantines. Werk je tegenwoordig steeds vaker vanuit huis? Misschien kun je dan overwegen een LED paneel in je thuiswerkruimte te installeren. Op die manier kun je ook thuis geconcentreerd aan het werk en vorm je voor jezelf een ideale werksfeer. 

Een LED paneel voor in huis

Ook thuis is het mogelijk een LED paneel te plaatsen, bijvoorbeeld in de hal, de keuken of zelfs in de woonkamer. Door de verschillende instellingen kun je het licht op jouw behoefte aanpassen. Voor een romantische avond kun je het licht bijvoorbeeld op warm wit instellen. Tijdens het kijken van je favoriete film of serie dim je het licht heel eenvoudig met de afstandsbediening om een bioscoopsfeer na te bootsen. Heb je goed zicht nodig bij hetgeen dat je aan het doen bent dan is koud-wit de meest geschikte optie. Met een LED paneel heb je dus de mogelijkheid zelf te bepalen hoe je de ruimte wilt verlichten.

LED panelen voor elke gelegenheid

Als je bezoek krijgt wil je vast en zeker in een sfeervolle atmosfeer van de avond genieten. In dat geval kun je kiezen voor een RGB-CCT LED paneel. Met de kleuren rood, blauw en groen kun je alle kleuren instellen maar je kunt ook gewoon van alle wit lichtopties genieten. Het licht kan je met de afstandsbediening feller maken of dimmen en is dus optimaal voor een feestje. Voor een veelbelovende avond zet je nog een lekker achtergrond muziekje aan en een paar borrelsnacks op tafel. Wedden dat het super gezellig zal worden!

Wil je ook graag een LED paneel voor in huis of voor je bedrijf? Surf dan naar de website  ledlichtstunter.nl. Laat je inspireren en bekijk het brede assortiment LED panelen en meer. Heb je nog vragen? Neem contact op met de klantenservice en vraag wat de specialisten voor je kunnen betekenen. De vriendelijke medewerkers staan je graag te woord als je nu nog vragen hebt over LED panelen.