Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Je conditie weer een beetje opbouwen? Dat doe je zo!

Waarschijnlijk ben je een uitzondering als je zegt dat jouw conditie altijd goed is en altijd goed is geweest. Vrijwel niemand is altijd topfit en dat is in sommige gevallen maar goed ook. Toch loopt het zo langzamerhand misschien wel wat de spuigaten uit, want jouw conditie begint wel een beetje tegen te vallen. Geen zorgen verder, want je hebt jouw conditie binnen no time weer op peil als je besluit de volgende stappen te volgen. Lees vooral gauw verder als jij het tijd vindt dat jouw conditie weer wat opgekrikt mag worden!

Het begint bij discipline…

We zouden deze blog wel kunnen beginnen met allerlei tips over hoe jij jouw conditie zo snel mogelijk weer onder controle hebt, maar het begint echter maar bij één ding: discipline. Wanneer jij de discipline niet hebt om jouw conditie te onderhouden en er elke dag iets voor wilt doen om deze te verbeteren, heeft het eigenlijk geen zin om over tips en adviezen te gaan lezen. Het is erg belangrijk dat je naast de juiste motivatie, ook over de juist discipline beschikt. Als jij elke dag een stuk kunt hardlopen of een paar traptreden extra kunt beklimmen, merk je binnen no time dat jouw conditie weer op peil is!

Zijn er producten die kunnen helpen?

Net als in de topsport zijn er natuurlijk meer dan genoeg producten die jou een beetje kunnen ondersteunen in de race naar een betere conditie. Zo kun je aan de hand van een voetbal trainingsladder of bijvoorbeeld trainingshoedjes, jouw workout gemakkelijk controleren. Zet een route uit en kies er bijvoorbeeld voor om in een kruispas door jouw trainingsladder te rennen. Dit zorgt op termijn hoe dan ook voor een betere conditie. Daarnaast zijn er ook vooral producten die je natuurlijk niet moet gebruiken als jouw conditie opgekrikt moet worden. Denk in deze gevallen aan alcohol en bijvoorbeeld sigaretten. Deze producten hebben een remmende werking op jouw conditie en daarom is het beter dat je deze maar even een tijdje laat staan!

 

https://www.soccerconcepts.nl/nl/