Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Afstandsmeters bij Visser & Visser

Zeker wanneer u alleen werkt bij een klus of verbouwing, kan het lastig zijn om nauwkeurig te meten. Er is niemand in de buurt die de rolmaat of duimstok even aan kan geven, waardoor u zich al snel in verschillende bochten moet wringen om te kunnen meten. De nauwkeurigheid van de metingen nemen hierdoor af en de kans dat iets scheef opgehangen wordt is groter. Daarnaast kunnen er grote meetfouten gemaakt worden die zelfs tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. Een afstandsmeter kan daarom niet ontbreken bij uw volgende klus of verbouwing. 

Nedo en Disto

Bij Visser & Visser kunt u terecht voor afstandsmeters van de merken Nedo en Disto. Het grootste verschil tussen de afstandsmeters van deze merken is het meetbereik. Een afstandsmeter van Nedo heeft een meetbereik van 0,05 meter tot 50 meter. Deze meter is nauwkeurig in de eerste meters, maar heeft een minder ver bereik dan de meters van Disto. Disto heeft afstandsmeters die gaan tot 150 meter. Het prijsverschil tussen de Disto X3 en Nedo laser Messfix is dan ook aanzienlijk. Bedenk dus goed waarvoor u de afstandsmeter wilt gebruiken. Is nauwkeurigheid op een korte afstand belangrijk? Dan heeft u aan de Nedo meter genoeg. Moet u een verder afstand meten? Dan kunt u het beste voor de duurdere afstandsmeter van Disto gaan. 

Afstandsmeters bij Visser & Visser

Bij Visser & Visser kunt u terecht voor de beste kwaliteit. Heeft u vragen of opmerkingen over de afstandsmeters van Visser & Visser of ervaart u problemen? Neem dan contact op met de klantenservice. Het team van specialisten staat voor u klaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Daarnaast kunt u bij Visser & Visser terecht voor advies. Heeft u de afstandsmeter gevonden die perfect past bij uw volgende klus? Bestel ‘m gemakkelijk online! Plaats de afstandsmeter in uw winkelmandje en reken af in een betrouwbare betaalomgeving. Het team van Visser & Visser gaat vervolgens voor aan de slag om de meter zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen zodat u kunt beginnen aan uw volgende klus. Succes met klussen!