Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Het geheim van verhuizen: de verhuislift!

Het geheim van verhuizen: de verhuislift!

Bent u aan het verhuizen voor uzelf of runt u een verhuisbedrijf en moet u goederen op hoogte krijgen? Dan is een ladderlift een goede optie. Deze soort liften hebben het vermogen om materialen, meubilair en andere spullen naar een bepaalde hoogte te vervoeren. De verhuislift is al geschikt als u bij een eerste verdieping moet, maar ook voor bij flats. Het mooie is dat de verhuislift ook verrijdbaar is, mits ingeschoven en ingeklapt. Daardoor bent u dus zeer mobiel met de verhuislift.

Voordelen

Het woord verhuislift zegt het al, zet u in bij het verhuizen. U lift de goederen naar de juiste verdieping. De verhuislift wordt ingezet als u geen ruimte heeft in het trappenhuis om meubilair te kantelen en te draaien. Daarnaast is de kans groter dat het meubilair geen schade oploopt bij het gebruik van een verhuislift. Met een verhuislift verhuist u veel efficiënter, het scheelt u een hoop gesjouw en het gaat sneller, u kunt namelijk meerdere goederen per keer omhoog hijsen.

Houd rekening met het volgende

Waar moet u rekening mee houden als het gaat om het huren van een verhuislift? U moet denken aan de ruimte waar de lift komt te staan, heeft u genoeg ruimte en kunt u veilig staan, zijn er geen auto’s waar u overheen hoeft te liften en is de ondergrond stevig genoeg? Daarnaast is het belangrijk om ongeveer te weten hoe zwaar de goederen zijn, zodat u weet hoeveel meubilair u in een keer omhoog kunt tillen. Dit is ook afhankelijk van het hefvermogen van de verhuislift. Heeft u advies nodig over welke verhuislift voor uw werkzaamheden het meest ideaal is? Neem gerust contact op met onze professionals.

123machineverhuur

Een verhuislift huren kan gemakkelijk via 123 Machineverhuur. Bij hun betaalt u een bepaald beginbedrag voor de verhuislift, en vervolgens betaalt u per uur. Geeft u bij de reservering van het product aan van wanneer tot wanneer u de verhuislift nodig heeft, dan laten zij u weten of de lift dan ook beschikbaar is. De reservering is dus pas definitief als zij dat bevestigd hebben. Heeft u nog vragen over de werkwijze, neem dan gerust contact met ze op via de site of neem contact met ze op. Ze staan u graag te woord!