Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Een overkapping in de tuin, waarom niet?

Een overkapping in de tuin, waarom niet?

Ben jij alle drukte even zat? Ga dan lekker ontspannen in je eigen tuin. Ontspannen in je eigen tuin kan zowel in de zomer als in de winter. In elke weersomstandigheid is het mogelijk om te genieten van je tuin. Met een tuinoverkapping kan jij ook in de winter lekker warm buiten zitten. Maak bijvoorbeeld gebruik van heaters of een kachel. In de zomer kan je lekker in de schaduw zitten van je overkapping. Een ander voordeel van een overkapping is dat je motor of auto altijd beschermd staan. Wil jij weten welke voordelen een overkapping in de tuin nog meer heeft? Lees dan dit blogartikel!

 

Loungeplek voor elk seizoen

Warm of niet, een overkapping kan dienen als gezellige loungeplek. In de zomer kan jij lekker gedekt zitten en in de winter is het ook mogelijk om warm te zitten. Wind en regen? Maak dan de zijkanten van de overkapping dicht, zodat je hier ook geen last van hebt. In de zomer kan je ook een zonnezeil monteren, zodat je niet in de volle zon zit. Wanneer het weer afgekoeld is, dan kan je het zonnezeil eenvoudig weer opbergen. Op dagen waar het kouder is kun je gebruik maken van heaters of een haard. Een haard kan een hele sfeervolle toevoeging zijn aan je overkapping. Bovendien zit je lekker warm.

 

Multifunctioneel gebruik

Een overkapping kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De eerste is het creëren van een gezellige zitplek. Schaf een loungeset aan om een huiselijk gevoel te creëren in je overkapping. Richt het gezellig in naar je eigen smaak. Het tweede doeleind is het beschermen van je bezittingen, denk hierbij aan je auto, motor, fiets of je huisdier. Een overkapping kan aan de zijkant dichtgemaakt worden, zodat jij in de wind en regen alsnog rustig kunt zitten. Vind je een zacht windje in de zomer wel fijn? Dan kun je er ook voor kiezen om de zijkanten open te laten. Een glasplaat aan de zijkant creëert een effect waardoor je tuin optisch groter lijkt. 

 

Pas een overkapping aan naar jouw wens!

Iedere tuin is uniek en hier hoort weer een andere overkapping bij. Pas een overkapping aan op je eigen tuin en stijl. Kies jij er bijvoorbeeld voor om de zijkanten open, dicht of met glas af te sluiten? Het hout waarvan de overkapping is gemaakt kan ook variëren. Voor het aanschaffen van een overkapping adviseren wij Buitenkampioen. Buitenkampioen heeft een ruim assortiment aan overkappingen en andere tuinproducten.