Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Dit moet je weten als je een kat hebt gekocht!

Als jij een kat hebt aangeschaft, willen we je allereerst eventjes feliciteren. Dit prachtige beestje gaat hoe dan ook voor een boel plezier en liefde zorgen. Wél is het van belang dat je jouw kat dan op de juiste manier ‘opvoedt’. Het opvoeden van een kat is namelijk geen ‘kattenpis’. Lees daarom gauw door in dit blog om erachter te komen hoe jij dit het beste aan kunt pakken!

Neem de tijd

Wil je graag dat jouw kat gewend raakt aan het gezelschap van mensen en deze zich prettig voelt bij zaken als het op schoot liggen? Dan is het van belang dat je alle tijd neemt die de kat nodig heeft. Zorg er alsjeblieft voor dat je niets overhaast bij jouw kat doet. Pak deze niet te snel op en ga er niet mee spelen als jouw kat er nog niet klaar voor is. Neem de tijd als het gaat over het winnen van het vertrouwen van jouw kat. Als jouw kat klaar is om zich aan een persoon te binden, zal deze dat vanzelf doen. Overhaast helemaal niets tijdens de opvoeding van jouw kat, want hier ga je op termijn alleen maar een boel gedoe mee krijgen!

De benodigdheden 

Naast het advies als bovenstaande, is het ook wel handig om te weten wat jouw kat allemaal nodig heeft. De prioriteit ligt bij het eten en drinken van een kat. Zorg ervoor dat je – helemaal in de eerste maanden van het opvoeden van jouw kat – dat eten en drinken altijd toegankelijk is.

Het aanschaffen van eet- en drinkbakjes moet je ook zeker doen. Ook is het ideaal om een kattenmand voor jouw kat aan te schaffen. Door een kattenmand te kopen creëer je voor jouw kat een veilige, vertrouwde plek waar deze lekker kan ontspannen. Blijft je kat binnen? Zorg dan voor een kattenbak. Heb je wat hulp nodig bij het opvoeden van jouw kat? Dan raden we je aan om een specialist op dit gebied te zoeken. Krabpaal.nl kan jou ongetwijfeld adviseren. We wensen je veel plezier met jouw nieuwe aanwinst!

 

https://www.krabpaal.nl/