Assist Act
Image default
Alarmsysteem

Een cilinderslot vervangen om inbraak te voorkomen?

Een cilinderslot is een van de meest voorkomende soorten sloten, gezien in hangsloten en in huizen en bedrijven. Cilindersloten zijn een typisch slot dat op deuren wordt gevonden. De vervanging van een cilinderslot geeft extra zekerheid voor wanneer je een inbraak wilt voorkomen.

Pin en tumbler locks zijn absoluut de meest voorkomende soorten sloten op de planeet. Lock-snapping is een procedure voor gedwongen invoer die alleen van invloed is op bepaalde soorten cilindersloten, zoals de eurocilinder die gewoonlijk worden aangetroffen op uPVC-deuren in Europa. Soms is het samen met de grendel om de veiligheid te verbeteren. Er zijn twee soorten nachtschoten op de markt. Er zijn veel hobbelbestendige sloten beschikbaar die niet gemakkelijk kunnen worden geopend via de lock-bumping-methode. Vaak is het aanbrengen van een door een verzekering goedgekeurde vergrendeling een vereiste en kan dit uw premies verlagen.

Slotenmaker nodig? Deurslot vervangen?

U kunt kiezen uit een assortiment deursloten. Het meest voorkomende soort deurslot dat in Nederland wordt gebruikt, staat bekend als een velgrand. Er zijn veel soorten deursloten aanwezig in de industrie, weet u niet hoe u deze deursloten moet vervangen? Bel dan eens met een slotenmaker die je daarbij kan helpen, ze zijn best betaalbaar.

Elk soort slot is anders gebouwd, maar laten we kijken naar de techniek van een normaal deurslot dat meestal wordt gebruikt in woningen of lichte industriële gebouwen. Een veervergrendeling kan gemakkelijk worden uitgegooid met een laadkaart. Buisvormige sloten worden niet gebruikt voor deuren van huishoudelijke of industriële eigendommen. Een slot met een hoge beveiliging heeft meestal minstens 6 pinnen aan elk uiteinde. U kunt het slot opnieuw laten intoetsen of u kunt een combislot kiezen. Als u niet over de juiste sloten beschikt, kost het niet veel tijd en geld om een ​​verandering te realiseren.

Sloten worden overal gebruikt, maar ze zijn niet helemaal exact hetzelfde. Dus, wanneer het slot is verwijderd, in het geval dat de sleutel en de slotcilinder niet draaien, zijn het meer dan waarschijnlijk de eerste drie scenario’s. Het is mogelijk dat u een deurslot vindt dat alleen van binnenuit mag worden gebruikt. In Nederland is het een conventioneel slot voor de voordeur, maar wat doe je als de sleutels kwijt bent en een nieuw deurslot nodig hebt? Je wilt niet teveel geld betalen voor een nieuw deurslot en kunt daarom ook in contact komen met een goedkope slotenmaker. Een goedkope slotenmaker die 24 uur per dag beschikbaar is en 7 dagen per week je van dienst wilt zijn.